Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2011. Február 17. 04:52, csütörtök | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

ÉRD Képviselőnk felesége ragadott tollat

ÉRD Képviselőnk felesége ragadott tollat

Dr. Aradszkiné K. Éva levele

Kedves érdi polgárok!

Képviselőnk felesége ragadott tollat

Dr. Aradszkiné K. Éva levele

Kedves érdi polgárok!

Az Érdi Lap 2011. február 10-i számában megszólíttattam a "Ki érti ezt? " című cikkben, mert ott voltam az MSZP helyi adórendelet elleni tüntetésén. Szeretném, ha megértenék cselekedetemet.

1. Férjemet, aki országgyűlési képviselő fogadóóráján nagyon sokan megkeresték ezzel a problémával.

2. Engem e-mailben, telefonon, személyesen kerestek meg arra kérve, hogy a férjem tegyen valamit, mert Orbán Viktor miniszterelnök úr azt mondta, hogy az embereket nem lehet tovább terhelni különböző megszorításokkal.

3. A férjem levélben javasolta a polgármester úrnak, hogy kezdeményezze az adó csökkentését. Kioktató válaszát nyilvánosságra hozta a Fidesz tagoknak elküldött levélben.

4. A templomban egy pártoktól távol álló ember kezdte el az aláírásgyűjtést. Városszerte. velem együtt sok Fidesz és KDNP szimpatizáns is aláírta a tiltakozó ívet.

5. Erre a megmozdulásra az MSZP ügyesen egy tüntetést szervezett, és kihívta a sajtót.

6. Én erre a tüntetésre elmentem, és szolidaritásomról biztosítottam Önöket, érdi lakosokat, pártszimpátiától függetlenül. Úgy gondoltam, mindannyiunk érdeke, hogy az önkormányzat gondolja újra ezt a kíméletlen, családokat és nyugdíjasokat nyomorítóadórendeletet. Nagyon megindítóak voltak az egyéni tragédiák (özvegyasszony, özvegyember, idős iparos, tanárember, stb.).

Csak gonosz, rosszindulatú ember gondolhatja azt, hogy egy keresztény politikus felesége, aki vallását gyakorolja, a szocialista párttal szimpatizál, annak a politikáját, eszméjét vallja magáénak, csupán azért, mert aláírt egy ember- és családellenes helyi adót érintő tiltakozó ívet.

A polgármester úr köré szerveződött média, valamint maga a polgármester kommunista lejárató módszereket alkalmaz, a FIDESZ által irányított helyi sajtóban védekezési lehetőséget nem kapó KDNP-s tagok és a férjem ellen (megvágja a férjem nyilatkozatait az újságban, helyi TV-ben, a megyéspüspök úr előtt a tüntetésen való részvételem miatt férjemet felelősségre vonta).

Nagyon sajnálom, hogy egy Fideszes polgármester, aki úgy néz ki, hogy elfelejtette, hogy honnan - saját elmondása szerint egy mélyen és hittel megélt nehéz sorsból - jött, idáig süllyedt. Ki érti ezt?

Bocsásd meg Istenem nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! Én már megbocsátottam!!!

Megértésüket remélve, szeretettel;

dr. Aradszkiné K. É.

az országgyűlési képviselő felesége

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 18:05, szerda | Belföld

Öt éve volt ilyen nagy migrációs nyomás a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon

2015 óta nem tapasztaltak a keddihez hasonló migrációs nyomást a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

2020. December 02. 17:05, szerda | Belföld

Felvette a pedofil, ahogy a saját gyerekével erőszakoskodik

Elfogtak egy 35 éves budapesti férfit, aki zaklatta a saját gyerekét és több mint négyszáz olyan felvételt töltött fel az internetre, amely gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázolja

2020. December 02. 16:03, szerda | Külföld

Nagytakarítás kezdődik az űrben

Az Európai Űrügynökség (ESA) 86 millió eurós szerződést írt alá a ClearSpace nevű svájci start-up vezette csoporttal a világ első űrszemét-eltakarító misszióját megrendelve.

2020. December 02. 15:01, szerda | Belföld

Még lehet jelentkezni a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáira

Péntekig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételire az általános iskolások - közölte az Oktatási Hivatal szerdán. Az írásbeliket az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartásával tartják meg január 23-án.