Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2011. Március 26. 04:23, szombat | Helyi

Elvis Tattoo

Elvis Tattoo

A Portálon hamarosan induló TATTOO VERSENY kapcsán beszélgettem az ELVIS TATTOO Tulajdonosával, aki nem más, mint ELVIS alias Baka Szilárd.

Versenyünk Szponzora.

ELVIS TATTOO Piercing és Tetováló Szalon

ELVIS – BAKA SZILÁRD

A Portálon hamarosan induló TATTOO VERSENY kapcsán beszélgettem az ELVIS TATTOO Tulajdonosával, aki nem más, mint ELVIS alias Baka Szilárd.

Versenyünk Szponzora.

A Való Világ második szériájából ismer Téged Mindenki. Miért jelentkeztél a műsorba?

2002-ben jelentkeztem a VV2 játékába.

A Villába csupán azért szerettem volna bemenni, mert exhibicionista voltam már akkor is. Úgy gondoltam, akkora népszerűségre tudok szert tenni, hogy a tetováló vállalkozásom működőképes lesz. Zenei ambícióim is voltak, tehát ezt a két dolgot szerettem volna népszerűsíteni ebben a műsorban.

Az volt a cél, hogy népszerű legyél és ezáltal felvirágoztasd a Tattoo Szalonod?

Röviden, igen.

Gyakorlatilag gazdasági vállalkozásnak fogtam fel az egész villalétet, sőt Én voltam az egyetlen ember, aki úgy mentem be, hogy már a beszavazás előtt megkerestem egy csomó nagy ruhaipari céget, elhoztam a ruháikat, mert tudtam, be fogok kerülni éreztem, hogy van bennem annyi. Ők nagy örömmel odaadták és Én 51 napig hordtam ezeket.

A kiszavazásom napján minden ruhámat a bennmaradt villalakóknak ajándékoztam az utolsó zoknimat, nadrágokat, cipőket, mindent, amit szívesen hordtak és kvázi az 51 napból így csináltam 150 napot. Aztán persze ezektől a cégektől még kaptam termékeket.

A Való Világ után, természetesen végigjártam az egész országot, „végighakniztam”, mint piercinges, és mint műsorvezető is bemutatkoztam. Minden discoban kialakítottak az irodában nekem egy amolyan orvosi helyiséget, illetve berendeztek egy kicsi piercing szalon.

Utána évekig mindenféle fesztiválokon tetováltunk, piercingeztünk, Úgy hogy ez a része már ment a dolognak. Közben nekiálltam foglalkozni a zenéléssel is.

Hogyan jött a zenélés?

Az már jött fiatalon.

Már régebben is volt zenekarom, de akkor csak az tudtam, hogy rock’n roll, semmilyen képzettségem nem volt. Aztán a VV után is zenéltem egy bandában, ami már működött, de az nem az Én világom volt.

Utána visszatértem a Csibészek zenekarral a rockabilly, rock’n roll világába.

Játszottunk többször a VV mostani műsorában, ami du. látható, illetve a jótékonysági gálán is fellépett a Csibészek.

Tehát akkor a VV2 szereplésed hatása még most is érezhető ?!

Igen, nem csak egy, hanem több tv csatornán jelen vagyok.

A VV után voltam más valóság showban is. A Rettegés Fokában, az Ezek megőrültekben, sokfajta dologban vettem részt. Volt egy új csatorna, ami jól indult nagyon nagy pénzt raktak bele. Én voltam az egyik arca, de sajnos a tulaj az egyik napról a másikra eltűnt.

De azt is megélhettem, hogy egy tv csatornának az arca voltam, csak éppen nem ütött be a történet, de nem bánom, mert nem ügy.

A Csibészek 2009 augusztusában indult, fellépéseitek vannak? Merre jártok?

Az egész országban járunk.

Csibészek zenekar Tagjai: Elvis, Frenk Seth (Pozsgai Ferenc), Mr. PV (Felvinczi Attila), Papi (Őri Kiss Zsolt), ( www.csibeszek.com )

A Csibészekkel kapcsolatos legnagyobb dolog, ami pont most aktuális, lesz egy videoklipünk!

Ez is a való világnak köszönhető. A délutáni műsorban nagyon sok tehetséges ember mutatta be a produkcióját. Mi is megmutattuk, 4x visszahívtak, tehát viszonylag jó a zenénk mindenfajta műsorba. Látott minket egy filmes cég, melynek az igazgatója be akar törni a zenei piacra és 1 zenekart keresett, akiben megvan az a „tűz”. Azok mi vagyunk!

Úgyhogy lesz most egy videoklipünk totál ingyen. J

Csibészek Lemez?

Most csináljuk a dalokat, vesszük fel, de az a helyzet, hogy elsősorban kéne egy lemezcég, sokkal jobb, ha ők fizetik, minthogy mi.

Csak saját dalokat játszunk, minden szöveget mi írunk, minden nótát mi hangszerelünk, feldolgozásokkal nem foglalkozunk. Az idén már valószínűleg a Sziget fesztiválon is ott leszünk és még több helyen fellépünk majd, mint eddig, tehát megyünk előre töretlenül.

A Tattoo mellett akkor most ez a másik fő irányvonal?

Igen, és a kung-fu mert ez a rock’n roll életvitel azért kiégeti az embert, ha nem figyel oda, meg azért Én is tudok élni….

Az Ebmas féle Wing Tzun kung-fu-t Emin Boztepe vezetése alatt 2 éve csinálom, gyakorlatilag 2 év múlva mestere lehetek, mert elég erőteljesen nyomom, már lefogytam 20 kilót, mellette pedig a Latosa Escrimát is elkezdtem, ez a két botos harcművészet, ezzel a kettővel tartom magam karban.

Más nem is érdekel az életemben, mármint így tevékenységügyileg, csak a tetoválás, piercing, a zenélés és a kung-fu.

Azt csinálod, amit szeretsz!

Igen és nem is vagyok másra alkalmas és hajlandó sem…J

Mi a véleményed az általunk megrendezésre kerülő Tattoo versenyről?

Nagyon jó ötletnek tartom! Azért, mert itt a Tisztelt Fogyasztó, Viselő, a Közönség fog dönteni. Gyakorlatilag, a helyzet az, hogy a szakmai döntések teljesen másról szólnak, mint a szubjektív egyéni ízlés. Én mindig azt mondom, hogy természetesen Magyarországon kiváló tetoválók vannak. De azt is mondom, hogy nem mindig a legfotorealisztikusabb, vagy a legszétszínezettebb, vagy nem is tudom, a legextrémebb tetoválások mutatnak a legjobban.

A legegyszerűbb tetoválás is nagyon jó lehet, a megfelelő személyen, de persze ez nem azt jelenti, hogy egy nagy teli hátas tetoválás ne lenne szép, az is szép.

Véleményem szerint a tetoválás akkor szép, jó, ha az Ember és a Tetoválás találkozik.

Mindenféle stílusban dolgoztok?

Mindenféle stílust művelünk, kivéve önkényuralmi jelképeket, azokat nem tetoválunk, de egyébként mindenféle stílusban dolgozunk, és mindenféle stílus megy is.

Azt üzenem mindenkinek, hogy aki tetováltatni szeretne vagy énekelni szeretne vagy

kung-fuzni szeretne vagy fogyni szeretne vagy űrhajós szeretne lenni, az csinálja azt, amit szeretne, amit akar. A Te Életed Légy Önmagad!

GYERTEK ÉS JELENTKEZZETEK A TATTOO VERSENYRE !!

www.elvistattoo.hu

www.csibeszek.com

Cs.M.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 29. 17:03, vasárnap | Belföld

Bankszövetség: a magyar bankrendszer a koronavírus-járvány idején is stabil

A magyar bankrendszernek magas a tőkeellátottsága, stabilan működik, a járvány korábbi szakaszában a lakosság részéről jelentkező nagyobb készpénzigényt is tudta kezelni

2020. Március 29. 15:33, vasárnap | Belföld

Katonák is segítik a kijárási korlátozás betartását

A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától - írta a honvedelem.hu szombat este.

2020. Március 29. 14:00, vasárnap | Életmód

A népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett koronavírus szempontjából

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon