Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 01. 09:46, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Előzetesben az élettársát durván bántalmazó miskolci rendőr

Előzetesben az élettársát durván bántalmazó miskolci rendőr

Életveszélyt okozó testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt nyomoz a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy 39 éves miskolci rendőr ellen,

akinek az előzetes letartóztatását a múlt héten, pénteken rendelte el a Miskolci Járásbíróság - közölte a vádhatóság vezető ügyésze szerdán az MTI-vel.
Barkó Tamás kifejtette: a nyomozás adatai szerint a férfi még 2014 novemberében a munkája kapcsán ismerkedett meg a sértettel, egy 38 éves nővel, akivel tavaly nyártól közös lakást bérelt Miskolc belvárosában.

Az összeköltözés után a rendőr egyre gyakrabban ivott alkoholt, féltékenysége miatt a nő minden lépését irányítani, ellenőrizni akarta. Az élettársak között egy idő után mindennapossá váltak a veszekedések, ilyenkor a férfi durván szidalmazta és rendszeresen bántalmazta a nőt.

A vezető ügyész azt mondta: az idén április 28-án késő este a rendőr ittas állapotban hazatérve, egy vita hevében úgy összerugdosta élettársát, hogy a nőnek két bordája eltört és a tüdeje is megsérült. A sértett életveszélyes állapotban került kórházba, a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy állapota stabilizálódott és már az otthonában lábadozik.

Az ügyészségi nyomozás a tanúkihallgatások befejeztével szakértői bizonyítással folytatódik - jegyezte meg Barkó Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.