Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Június 05. 20:30, szerda | Belföld
Forrás: http://hvg.hu/

Elmoshatja az internetet az ár Budapesten

Elmoshatja az internetet az ár Budapesten

Az árvíz fennakadásokat okozhat a Magyar Telekom vezetékes telefon-, televízió- és internetszolgáltatásában Budapest érintett kerületeiben, valamint egyes Pest megyei településeken – figyelmeztet a társaság a szerdai közleményében.

Budapesten a III. és XIII. kerület egyes részein – a Római-parton, Csillaghegy Duna felőli részén, a Nánási úton és környékén, a Hajógyári-szigeten és a Margitszigeten –, valamint Pest megyében Kismaros, Kisoroszi és Verőce településeken a távközlési berendezések elektromos áramellátásának átmeneti szünetelése miatt a Magyar Telekom digitális kábel TV, IPTV, vezetékes telefon és DSL szolgáltatásában fennakadások várhatók – olvasható a társaság közleményében.

Hozzáteszik, hogy az áradás miatt Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány és Surány településeken a helyszín megközelítésének nehézségei miatt megnőhet a szolgáltatások hibaelhárítási és létesítési ideje.

A Telekom mobilszolgáltatásainak működését az árvíz várhatóan nem befolyásolja a legnagyobb vízállás idején sem. A Telekom lakossági ügyfelei a díjmentes 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámon, üzleti ügyfelei pedig a 1435-ös telefonszámon kérhetnek további felvilágosítást és tehetnek bejelentést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén