Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 21. 07:34, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Elkészült a lista a zeneiparban legtöbbet kereső nőkkel

Elkészült a lista a zeneiparban legtöbbet kereső nőkkel

Lemonade című sikerű albumával és Formation világturnéjával Beyoncé keresett a legtöbbet, mintegy 105 millió dollárt (27 milliárd forintot) a zeneiparban 2017-ban a Forbes magazin hétfőn közzétett listája szerint.

A legjobban kereső női sztárok között a második helyre Adele került, a brit énekesnő 69 millió dolláros bevétele elsősorban idei turnéjából és a 2015-ben megjelent és eladási rekordokat döntő 25 című albumából származik. Adele egy éve szintén második volt a ranglistán 80,5 millió dolláros adózatlan jövedelemmel.

A tavalyi ranglistavezető, Taylor Swift a harmadik helyre csúszott vissza 44 millió dolláros bevételével, amely jócskán elmarad az előző évi 170 millió dollártól. A 27 éves énekesnő azonban csak most indul újabb világturnéjára a közelmúltban kiadott új Reputation című albumával.

A lista negyedik helyére a kanadai szupersztár, Celine Dion került 42 millió dollárral, az ötödik Jennifer Lopez lett 38 millió dollárral.

A lista érdekessége, hogy a hatodik helyet Dolly Parton szerezte meg, a 71 éves énekesnő 37 millió dollárt keresett köszönhetően 62 koncertjének.

A Forbes a 2016 júniusától eltelt 12 hónap adózatlan jövedelmeit vette figyelembe a lista készítésekor. A sztárok bevételeit elsősorban a lemezeladásokból és a turnék
adataiból számolta ki a szerkesztőség.

Az első tíz legjobban kereső női sztár között van továbbá Rihanna 36 millió, Britney Spears 34 millió, Katy Perry 33 millió és a 75 éves Barbra Streisand 30 millió dollárral.

Címkék: kereset, lista, sztár, zene, zeneipar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.