Városlista
2021. március 9, kedd - Franciska

Hírek

2012. Január 23. 08:10, hétfő | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Elképesztő: lakókocsit csináltak a Toyota Priusból - VIDEÓ

Elképesztő: lakókocsit csináltak a Toyota Priusból - VIDEÓ

Meg kell hagyni: a távoli keleten élő embertársaink tudnak alkotni, ha praktikumról van szó.

Az előző héten lezajlott Tokiói Autószalonon sok érdekességet ismerhettünk meg a japánok következő években hasznosítani kívánt ötleteiből, amelyből természetesen a Toyota sem maradhatott ki. Elég csak a Prius GT300 versenyautóra, vagy a turbós iQ-ra gondolni. Viszont a Priushoz kínált vicces kiegészítő csomag eddig kimaradt a reflektorfényből.

Most azonban mindenki megismerkedhet a Toyota Prius Camper Van nevezetű járgánnyal, ami bizony a képeken látható állapotában él és virul, és már megrendelhető státuszban van. No, nem egy gyári kiegészítőről van szó, csupán a japán Nagano cég készítette el a műanyag házat, amivel komplett lakóautóvá varázsolják a környezettudatos személyautók nagykövetét.

A Toyota Prius hosszát 52 centivel, magasságát pedig 56-tal megnövelő doboz állítólag négy felnőtt számára biztosít helyet. A kiegészítő doboz árát sajnos nem tudjuk, de őszintén: van Önök közt olyan Prius-tulaj, aki rendelne ilyet?

Címkék: Toyota Prius

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 18:20, hétfő | Belföld

Varga Csaba a Mount Everest meghódítására indul

Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó április 7-én indul Nepálba, hogy a Tisztán Magyar Everest Expedícióban első magyarként megkísérelje pótlólagos oxigén nélkül,

2021. Március 08. 17:19, hétfő | Belföld

Továbbra is Budapesten a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül

Továbbra is Budapesten a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül, az áramért pedig csak Belgrádban fizetnek kevesebbet a fogyasztók

2021. Március 08. 17:17, hétfő | Belföld

Ferenc pápa idén Magyarországra látogat

Ferenc pápa Magyarországra látogat és részt vesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 12-ei záró szentmiséjén - közölte Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek hétfőn az MTI-vel.

2021. Március 08. 16:18, hétfő | Belföld

NAK: elkerülhetetlen a hús- és tejtermékek drágulása

Az emelkedő önköltség miatt az állattartók elkerülhetetlennek látják a hús- és tejtermékek drágulását - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel hétfőn.