Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 09. 13:07, kedd | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Elhalasztották az új Star Wars-film forgatását

Elhalasztották az új Star Wars-film forgatását

Elhalasztották Patty Jenkins Star Wars-filmjének, a Rouge Squadronnak jövőre tervezett forgatását - írta meg a The Hollywood Reporter.

A Rouge Squadron lett volna 2023-ban az első Star Wars-produkció a mozikban a 2019-es Skywalker kora után.

Jenkins egy évig dolgozott Matthew Robinsonnal forgatókönyvíróval a Squadron fejlesztésén, hogy 2022-ben elkezdődhesen a forgatás. Közben azonban kiderült, hogy a Wonder Woman rendezőjének jövőre nem lesz elég ideje a forgatásra egyéb kötelezettségei miatt. Ezért az a döntés született, hogy a Squadron forgatását elhalasztják, és Jenkins akkor tér vissza hozzá, ha befejezte a többi munkáját.

A halasztás konkrét okát nem nevezték meg, de Jenkins jelenleg a Wonder Woman 3. című Warner Bros.-produkción és a Paramount stúdió számára készülő Kleopátra-filmen is dolgozik.

A Disney filmstúdió 2020 decemberében jelentette be, hogy Patty Jenkins fogja rendezni a Rouge Squadront. Jenkis akkor elmondta, hogy vadászpilóta apja nyújt számára inspirációt a filmhez, és "a valaha készült legjobb vadászpilótás filmet akarja megcsinálni".

A Lucasfilm még nem közölte, hogy a Squadron helyett bemutatnak-e hamarabb egy másik, készülő Star Wars-produkciót, hiszen párhuzamosan több filmen dolgoznak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára