Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2013. Május 24. 17:20, péntek | Bulvár
Forrás: http://www.hir24.hu

Elhagyja a Földet Leonardo DiCaprio

Elhagyja a Földet Leonardo DiCaprio

Hozzávetőleg 350 millió forintnak megfelelő összegért kelt el egy űrutazás Leonardo DiCaprióval a hagyományosan a cannes-i filmfesztivál alatt az AIDS-kutatások támogatására megrendezett jótékonysági esten.

Az amfAR csütörtökön 20. alkalommal tartotta meg AIDS-gáláját a francia tengerparton fekvő Antibes-ban. A cannes-i filmfesztivál nyitófilmjének főszereplője, Leonardo DiCaprio itt is főszerepet vállalt: a résztvevők egyebek mellett közös űrutazásra is licitálhattak vele. Mint Sharon Stone elmondta: a győztes három napot tölt DiCaprióval készülve az űrkalandra Új-Mexikóban, majd a Virgin Galactic fedélzetén együtt látogatnak ki az űrbe.

Az aukció katalógusa szerint DiCaprio és a győztes licitáló az első ezer ember között lesz, akik a magánűrhajóval elhagyják a Földet.

A licitálást 1,2 millió euróval a Monacóban élő 37 éves Vaszilij Kljukin nyerte. Az ingatlanüzlettel foglalkozó orosz férfi elmondta: mindig is szeretett volna kijutni az űrbe. „Most aztán tényleg le kell szoknom a dohányzásról" – tette hozzá.

Az űrrepülésre további két jegyet 1,8 millió euróért adtak el a jótékonysági esten, amelyen összesen 25 millió euró gyűlt össze, a tavalyi bevétel több mint duplája.

A gálán a fesztivál zsűrjének két tagja, Nicole Kidman és Christopher Waltz is megjelent, továbbá ott volt Kylie Minogue, Janet Jackson, Adrien Brody, Jessica Chastain és Goldie Hawn is.

A műsort a „Goldfinger" című dalt éneklő Shirley Bassey és a Duran Duran fellépése színesítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.