Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Augusztus 24. 14:09, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogtak egy sorozat-betörő bandát a rendőrök

Elfogtak egy sorozat-betörő bandát a rendőrök

Három, betöréssel gyanúsítható férfit fogtak el az újpesti rendőrök. Egyikük a gyanú szerint tíz fővárosi vendéglátóhelyre – köztük több Római parti étterembe – tört be július végén.

Nyomozás indult a IV. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert július 26-án éjszaka három férfi betört egy újpesti pizzériába, ahonnan 240 ezer forintot loptak el. A nyomozók hamar azonosították a feltételezett elkövetőket. Egyiküket, a 39 éves J. Sándort augusztus 2-án a helyszín közelében fogták el – közölte a rendőrség.

A legfiatalabb társát, V. Norbertet augusztus 18-án, a 36 éves Cs. Olivért pedig 19-én fogták el, ők kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek a lopás ügyében.

A nyomozás során a 20 éves V. Norbert további kilenc vendéglátóhelyre történt betörést ismert be, melyek közül hat a III. kerületi Római parton és annak környékén, egyik a XIII. kerületben, a másik kettő pedig a XV. kerületben történt. Ezekben az esetekben a férfi a gyanú szerint legtöbbször pénzt, illetve különféle alkoholos italokat, édességeket lopott. A nyomozók a férfit ezenkívül hat egyéb lopással is meggyanúsították.

A három férfi szabadlábon védekezik.

Címkék: betörő, elfogás, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.