Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 04. 17:43, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Életmentőként éltetnek egy kutyát lengyel tűzoltók

Életmentőként éltetnek egy kutyát lengyel tűzoltók

Életmentőként éltetnek egy kutyát tűzoltók Lengyelországban, mert szerintük az eb mentette meg hűséges ragaszkodásával és testmelegével egy 3 éves kislány életét.

A gyermek eltűnt otthonából, Pierzwin faluból még péntek este. Bár több mint kétszáz ember kereste, csak szombat reggel bukkantak rá, így a fagyos éjt a lányka a szabadban töltötte. A hőmérséklet mínusz 5 Celsius-foka süllyedt a környéken. A gyermekre egy kutya társaságában találtak rá, az ebbel a kislány pénteken napközben játszadozott. A tűzoltók biztosra veszik, hogy a kutya nem tágított a lány mellől, egész éjjel vigyázott rá és minden bizonnyal melengette is testével.
A lányka kórházba került, mert nem úszta meg elcsatangolását fagyások nélkül, de ha nincs a kutya, akkor feltehetően már nem élne - adta hírül a BBC.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.