Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2014. Október 22. 12:05, szerda | Belföld
Forrás: Könykultúra Magazin/Oxi

El Camino hóhéra - Misztikus bűnüldözés zarándokút közben

El Camino hóhéra - Misztikus bűnüldözés zarándokút közben

Szerelem, misztikum, vallásos romantika, spanyol miliő, rejtélyek, megint csak szerelem és krimi, krimi, krimi. Mindezt kínálja új regényében Susanna Lehner, Az El Camino hóhéra című történetben.

A könnyed szórakozás mellett a kötet, nem mellesleg, sajátságos és hiteles leírása is az El Camino-nak, hiszen, mint a kiadói ajánlóból kiderült, a szerző maga is átélte a nyolcszáz kilométeres zarándokutat.

Sussanna Lehner nem ismeretlen az olvasók előtt, immár negyedik regényével ejti ámulatba híveit a „crossover”, azaz műfajkeveredéssel megalkotott munkáival.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 16:03, hétfő | Belföld

Több mint 200 millió forinttal károsította meg a munkáltatóját

Vádat emeltek egy autószalon dolgozója ellen, aki úgy értékesített 24 járművet, hogy a több mint 223 millió forintos vételárát elsikkasztotta, megkárosítva így az értékesítő céget

2022. Augusztus 15. 14:01, hétfő | Belföld

Halálos lakástűz nyomaira bukkantak a baranyai Kétújfalun

Lakástűzben meghalt egy idős ember a Baranya megyei Kétújfalun - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 15. 08:54, hétfő | Belföld

Halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében

Halálos baleset történt hétfő hajnalban a Bács-Kiskun megyei Apostagnál - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 07:00, hétfő | Belföld

Anyára és gyerekére gyújtotta rá két férfi a házat Véménden

Emberölés kísérlete miatt nyomoznak a rendőrök két férfi ellen, akik Molotov-koktélokkal gyújtottak fel egy véméndi családi házat.