Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 14. 09:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere - VIDEÓ

Egy zuhanyzás alatt született Emilio és Curtis közös slágere - VIDEÓ

Összeállt a hazai könnyűzenei élet új furcsa párja! Bár Emilio és Curtis régóta jó haverok, ám a zenei ízlésüket tekintve meglehetősen olyanok, mint a tűz és a víz.

Most viszont úgy döntöttek, hiába képviselnek két különböző stílust, közös slágerrel rukkolnak elő. Az Egy este ketten című dal központi témája természetesen a nők és a bulizás, de ez őket ismerve talán nem is meglepő. Ráadásul ahogy azt a Sláger TV Híradójának csütörtöki adásában elárulják: a dal egy zuhanyzás alatt született meg.

Emilio és Curtis évek óta meghatározó alakjai a magyar könnyűzenei életnek, számos sikert értek el külön-külön. A dzsesszénekes és a rapper izgalmas zenei találkozásának eredményeként nemrégiben közös dallal jelentkeztek. A szerzeményt a Drága családom, az Emilio Família adásában hallhatták először a tévénézők. A fiúk most a dal és a hozzá tartozó klip néhány kulisszatitkába is beavatják a Sláger TV Híradójának nézőit.

Kiderül például, hogy Emilio micsoda géniusznak tartja Curtist, aki gyakorlatilag 15 perc alatt írta meg a szöveget, miután Emilio átküldte a zenei alapot. Mire a zenész kilépett a zuhany alól, a dalszöveg már ott várta az e-mailjei között. Az Egy este ketten jó eséllyel pályázik a nyár slágere képzeletbeli címre, melynek klipjét meseszép helyszínen forgatták.

A műsorban felmerül az a kérdés is, hogy a mostani dal után lesz-e folytatás? Ennek kapcsán mindketten kifejtik, mennyire fontos számukra, hogy olyan emberrel dolgozzanak, akivel nemcsak szakmailag, de emberileg is egy hullámhosszon vannak. Hogy mit nyilatkozott egymásról a két zenész? Az adásban erre is fény derül!

A klipben családtagok is felbukkannak, és Emilio és Curtis párjai mellett, Curtis testvére, Tibi is látható, akiről az is kiderül, hogy a családi szálon túl, hogyan kapcsolódik még a produkcióhoz.

A műsorból azt is megtudhatjuk, mennyire változtatta meg Emilióék életét, hogy a napi realitynek köszöntően a nézők gyakorlatilag az egész életüket nyomon követhetik a televízió képernyőjén.

Címkék: curtis, emilio

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára