Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2011. Május 18. 09:44, szerda | Helyi

Egészségügyi központ került átadásra Bicskén.

Egészségügyi központ került átadásra Bicskén.

A melévő rendelőintézet mint egy félmilliárd forintos beruházással készül. A bővített épületben helyet kapott nappali korház, egynapos sebészet is.

Az épületet 2011 május 15.-n a Bicskei Napok keretében adták át.

A vöröskere

A Bicskei Vöröskereszt Vezetősége ezúton fejezi ki köszönetét dr. Balogh Gyulának  az átadásra került  egészségügyi  intézmény vezetőjének,

 

valamint a központ dolgozóinakazért az önzetlen és segítőkész munkájukért, amivel a vasárnapi   Egészségnapok rendezvény sikeréhez hozzájárultak.

 

Köszönet illeti még az ünnepség előkészítésében és folyamatos bonyolításában résztvevő  Vöröskeresztes önkénteseketis, akiknek munkája pótolhatatlan és dícséretet érdemlő.

 

Meg kell, hogy köszönjem a lakosságnakazt, hogy az zord idő ellenére ilyen nagy létszámmal vettek részt, a szűrővizsgálatainkon, mely teljesen térítésmentesen  és  Bicske város lakosságának egészségmegőrzésének érdekében történt.

 

Külön köszönet illeti meg a véradókat,közülük különös tekintettel a húsz fő első véradóra.

 

KÖSZÖNÖM  a segítséget, a munkát, a tiszteletet és mindent amit a Bicskei ember az egészségmegőrzés érdekében tett, tesz, és tehet!

Külön köszönet az Arany Sas Gyógyszertárnak a mérések elvégzéséhez  a Vöröskeresztnek nyújtott támogatásáért.

 

Horváth Jánosné.

Bicskei vöröskereszt vezetője

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 18. 15:05, vasárnap | Kék hírek

Újabb szökésben lévő bűnözőt fogtak el

A 35 éves H. Istvánt többrendbeli minősített rablás bűntette miatt kereste a Budai Központi Kerületi Bíróság, illetve a Nyíregyházi Törvényszék.

2021. Április 18. 14:06, vasárnap | Belföld

Több mint 341 kilométer út felújításán dolgoznak

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gondozásában országszerte közel 150 munkaterületen 55 milliárd forint értékű beruházás zajlik a közlekedők kényelme és biztonsága érdekében, összesen 342 kilométeren

2021. Április 18. 13:05, vasárnap | Belföld

Célkeresztben a bankkártyacsalások

Az egyre gyakoribbá váló bankkártyás és online visszaélések megelőzésére hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára;

2021. Április 18. 12:04, vasárnap | Belföld

Alapítványt hoz létre Áder János a koronavírus miatt árván marad gyermekek megsegítésére

Alapítványt hoz létre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére. Ezt maga a köztársasági elnök jelentette be a Kossuth Rádióban vasárnap.