Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2011. December 13. 08:17, kedd | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

Durva csapást mérnek az RTL Klub sztárjaira!

Durva csapást mérnek az RTL Klub sztárjaira!

Új őrület tarol a Facebookon. Néhány lelkes felhasználó azzal üti el az idejét, hogy olyan motázsokat készítenek, melyekkel soha nem látott csapást mérnek a magyar sztárokra.

Wolf Kati, Fluor Tomi, Alekosz, Sebestyén Balázs és Keresztes Ildikó – ők a Facebook fotóhuligánjainak kedvencei. A Facebookon terjedő, népszerű oldal pihent agyú adminisztrátorai könnyűszerrel keresztezik a magyar sztárokat, így megnézetjük például, milyen lenne az X-Faktor női mentora Nagy Feró bajszával -írja a Hir24.

Az Arcmix montázsai természetesen némi kritikát is tartalmaznak, hiszen a párosítások finom gúnnyal készülnek. A srácos haja miatt többször pellengérre állított Ördög Nórát gyakorlatilag csak fiúkkal mossák össze, így egyszer Sebestyén Balázs testében, máskor pedig a humorista Kiss Ádám arcával pózol. A legjobban sikerült montázs mégis talán Fluor Katié, de Dzsudzsák Balázs sem ússza meg, hogy Justin Bieber hajával tündököljön. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.