Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 03. 21:35, péntek | Helyi sport
Forrás: http://bicske.blog.hu

Döbbenetes magyar, bicskei és felcsúti siker a törökországi kempo világbajnokságon

Döbbenetes magyar, bicskei és felcsúti siker a törökországi kempo világbajnokságon

Második lett a Magyar Kempo Válogatott a Törökországi VB összetett csapatrangsorában és első helyezést kapott a tradicionális kempo (formagyakorlatok, önvédelem) irányzatban!

Az Antalyaban rendezett világbajnokságon 14 arany-, 22 ezüst- és 34 bronzérmet szerzett válogatottunk. 4 kontinens 40 nemzetének legjobb kempósai mérték össze erejüket és tudásukat ezen a versenyen. A magyar csapat ezzel minden idők legjobb eredményét érte el. A sikeres szereplés eredménye, hogy az IKF (International Kempo Federation) felkérte a Magyar Kempo Szövetséget a 2014-es Kempo Világbajnokság megrendezésére.

A 2013. április 25-27. között zajlott világbajnokságon harcosaink sikeres felkészülése a következő eredményeket hozta:


Ódor Lili (Bicskei Harcosok Kempo HSE, edző sempai Tóth Károly) Formagyakorlat világbajnoki bronzérem, Fegyveres formagyakorlat világbajnoki bronzérem, Önvédelem versenyszámban világbajnoki ezüstérem és Stop Semi Contact versenyszámban világbajnoki bronzérem.
Tóth Károly Imre (Bicskei Harcosok Kempo HSE, edző sempai Tóth Károly) Formagyakorlat világbajnoki ezüstérem, Fegyveres formagyakorlat világbajnoki bronzérem, Önvédelem versenyszámban világbajnoki ezüstérem, Stop Semi Contact versenyszámban világbajnoki ezüstérem, Submission versenyszámban világbajnoki ezüstérem.
Vaczula Szabolcs (Bicskei Harcosok Kempo HSE, edző sensei Kornély György) Stop Semi Contact versenyszámban világbajnoki bronzérmes.
Kornély Medárd (Felcsúti Fehér Tigrisek HSE, edző sensei Kornély György) Szabó Ingriddel (Magyar Kempo Iskola, edző Mászáros Zsolt) Önvédelem versenyszámban világbajnoki bronzérem és Stop Semi Contact versenyszámban világbajnoki bronzérem.
Tóth Ádám (Felcsúti Fehér Tigrisek HSE, edző sensei Kornély György) Kempo K1 versenyszámban világbajnoki bronzérem.
Tóth Béla (Felcsúti Fehér Tigrisek HSE, segítette Kornély László) Full Kempo és Kempo K1 versenyszámban világbajnoki bronzérem.
Sempai Tóth Károly (Bicskei Harcosok Kempo HSE) Formagyakorlat világbajnoki ezüstérem, Submission versenyszámban világbajnoki ezüstérem.


Méltán lehetünk büszkék bicskei harcosainkra, akik hozzájárultak ehhez az eredményhez!
Gratulálunk és kívánjuk, hogy eredményeik még jobban ösztönözzék őket a további sikeres versenyzéshez!
Szeretnénk köszönetet mondani Lacza Ádám Illésnek, a Magyar Kempo Szövetség elnökének, Shihan Lovász Gábornak, a Magyar Kempo Szövetség technikai vezetőjének, Felcsút Önkormányzatának és Mészáros Jánosnak a Felcsúti Fehér Tigrisek HSE elnökének és mindenkinek, aki hozzájárult és támogatta, segítette a válogatott csapatot!


Cserkuti Marianna
Sajtóreferens
Bicskei Harcosok Kempo HSE
Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.