Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 13. 11:39, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Díler nagyit kaptak el - Öt helyszínen csaptak le a rendőrök - VIDEÓVAL

Díler nagyit kaptak el - Öt helyszínen csaptak le a rendőrök - VIDEÓVAL

Öt helyszínen tartottak egyszerre házkutatást a kalocsai rendőrök, három személyt fogtak el.

A rendelkezésre álló adatok alapján év elejétől kezdődően új pszichoaktív anyaggal átitatott növényi zúzalékot, úgynevezett „herbált” árultak ismeretlen személyek Kalocsa területén.

Az elkövetők beazonosítása érdekében több mint fél éve egy nyomozócsoportot alakítottak.

Az adatgyűjtéseknek köszönhetően a kalocsai rendőrök és az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kutyavezetője, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőrei csütörtök reggel öt helyszínen tartottak házkutatást.

Az ingatlanokban kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez szükséges eszközöket, valamint készpénzt találtak és foglaltak le a nyomozók.

Egy 20 éves és egy 22 éves kalocsai férfit, illetve egy 67 éves kalocsai asszonyt új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.
A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után