Városlista
2019. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2014. Április 07. 14:35, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Világklasszis kézilabdázónk, Görbicz Anita a magánéletben sem szakad el a sporttól. Ha nem kézilabdázik és nem párjával tölti idejét, hanem keresztfiával, Noellel és nővérével pihen, akkor sem tudja félretenni a sportot.

Pláne úgy, hogy egy világrekord felállítására invitálják, és versenyre hívja ki sógornője, a népszerű énekesnő, Dér Heni.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

A Vincze családban, amelybe mindketten bekerültünk Anitával, mindenki sportol – kezdi Heni- Anita Győrben kézilabdázik, párja Vincze Ottó és az én párom Gábor is a futball világában tevékenykednek a mai napig, igy én sem maradhattam le. Nem akartam szégyent vallani, ezért - bár van személyi edzőm, aki kellőképpen megerősítette az állóképességemet - , úgy gondoltam, hogy egy ilyen rekordkísérlet előtt sokat segíthet, ha Szentgyörgyi Rómeóval is edzek egy kicsit. Romival sokat készültünk állóképességben és erőnlétből, ezért a rekord napjára már úgy éreztem senki sem győzhet le sárkányhajózásban” – nevet Heni –aki Hévízre érve rögtön kis is hívta sógornőjét egy házi versenyre.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Tette ezt úgy Heni, hogy korábban sosem vett kezébe lapátot, és mint megtudta, a mentora, Rómeó sem diadalmaskodott még ebben a sportágban. A bemelegítés és néhány szakszerű utasítás után már indultak is a hévízi patakra, ahol tavirózsák között várta őket a sárkányhajó.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Örültünk, hogy hajóra szállhattunk és részt vehettünk a sárkányhajózás hévízi rekordjának felállításában. Mivel egymás ellen kellett eveznünk, ami férfiasan bevallom nagy erőtétel volt még nekem is, gondoltam, na, tessék, lássuk melyik lány a kitartóbb.” – nevet az aerobic bajnokunk.

Heni és Anita egymással szemben vágott neki a lapátolásnak. Anita a tőle megszokott maximalizmussal, nagy erővel bekezdett, Heni viszont tartogatta az erejét és bízott abban, hogy az ő oldalát erősítő Rómeó segítségére lehet.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Sosem sárkányhajóztam, de ezek után biztos, hogy a lovaglás mellett ezt is újra kipróbáljuk a keresztfiammal, aki a rekord végén bemerészkedett a hajóba – meséli a Győri ETO kézis csapatának világklasszis irányítója. – 15 perc 21 másodperccel sikerült felállítanunk az egymás elleni sárkányhajózás rekordját, a végén pedig izmainkat a hévízi tó vizében lazítottuk el.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 25. 15:09, szombat | Bulvár

Több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a Nagyon Balaton programjaira

Több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a negyven eseményt átfogó MOL Nagyon Balaton programjaira a szervezők az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményük szerint.

2019. Május 25. 07:10, szombat | Bulvár

Figyelemzavaros és hiperaktív lehetett Leonardo da Vinci

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral (ADHD) magyarázza egy új kutatás Leonardo da Vinci rendkívüli kreativitását, de munkái befejezésének állandó halogatását is.

2019. Május 24. 07:16, péntek | Bulvár

Múltjáról vallott Zimány Linda

Hibátlan külső és gyönyörű mosoly. Sokan gondolják azt, hogy mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egy fiatal lányból szépségkirálynő válhasson.

2019. Május 22. 12:00, szerda | Bulvár

Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában.