Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2014. Április 07. 14:35, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Világklasszis kézilabdázónk, Görbicz Anita a magánéletben sem szakad el a sporttól. Ha nem kézilabdázik és nem párjával tölti idejét, hanem keresztfiával, Noellel és nővérével pihen, akkor sem tudja félretenni a sportot.

Pláne úgy, hogy egy világrekord felállítására invitálják, és versenyre hívja ki sógornője, a népszerű énekesnő, Dér Heni.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

A Vincze családban, amelybe mindketten bekerültünk Anitával, mindenki sportol – kezdi Heni- Anita Győrben kézilabdázik, párja Vincze Ottó és az én párom Gábor is a futball világában tevékenykednek a mai napig, igy én sem maradhattam le. Nem akartam szégyent vallani, ezért - bár van személyi edzőm, aki kellőképpen megerősítette az állóképességemet - , úgy gondoltam, hogy egy ilyen rekordkísérlet előtt sokat segíthet, ha Szentgyörgyi Rómeóval is edzek egy kicsit. Romival sokat készültünk állóképességben és erőnlétből, ezért a rekord napjára már úgy éreztem senki sem győzhet le sárkányhajózásban” – nevet Heni –aki Hévízre érve rögtön kis is hívta sógornőjét egy házi versenyre.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Tette ezt úgy Heni, hogy korábban sosem vett kezébe lapátot, és mint megtudta, a mentora, Rómeó sem diadalmaskodott még ebben a sportágban. A bemelegítés és néhány szakszerű utasítás után már indultak is a hévízi patakra, ahol tavirózsák között várta őket a sárkányhajó.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Örültünk, hogy hajóra szállhattunk és részt vehettünk a sárkányhajózás hévízi rekordjának felállításában. Mivel egymás ellen kellett eveznünk, ami férfiasan bevallom nagy erőtétel volt még nekem is, gondoltam, na, tessék, lássuk melyik lány a kitartóbb.” – nevet az aerobic bajnokunk.

Heni és Anita egymással szemben vágott neki a lapátolásnak. Anita a tőle megszokott maximalizmussal, nagy erővel bekezdett, Heni viszont tartogatta az erejét és bízott abban, hogy az ő oldalát erősítő Rómeó segítségére lehet.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Sosem sárkányhajóztam, de ezek után biztos, hogy a lovaglás mellett ezt is újra kipróbáljuk a keresztfiammal, aki a rekord végén bemerészkedett a hajóba – meséli a Győri ETO kézis csapatának világklasszis irányítója. – 15 perc 21 másodperccel sikerült felállítanunk az egymás elleni sárkányhajózás rekordját, a végén pedig izmainkat a hévízi tó vizében lazítottuk el.

Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 20. 13:11, szerda | Bulvár

A Béres Csepp feltalálójáról indul filmsorozat a Duna Televízión

Béres József (1920-2006) élettörténetét bemutató sorozatot tűz műsorra szombattól a Duna Televízió Cseppben az élet címmel.

2019. Március 20. 11:04, szerda | Bulvár

EFOTT-on az insta világsztárja, az olasz milliárdos

Az 51 éves olasz milliárdost ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 12 millióan.

2019. Március 19. 16:04, kedd | Bulvár

Premier előtt vetítik a felújított Vízipók-csodapókot a hétvégén

A hétvégén országosan több moziban is premier előtt vetítik a március 22-ei víz világnapja alkalmából a környezettudatosságra nevelő Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilm digitálisan felújított változatát.

2019. Március 19. 07:18, kedd | Bulvár

Underground dj-k sora lép fel a Balaton Soundon

Az underground dj-világnak idén is több helyszínt szentel a Balaton Sound. Ismét jelentkezik az Elrow és új helyszíne lesz a színtér zenészeinek a The Club - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.