Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Március 08. 08:43, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Csoki szívrohama előtti utolsó interjúja

Csoki szívrohama előtti utolsó interjúja

A Slágert TV Híradó csütörtöki adásában többek között a Piramis együttes tagjait láthatjuk. Nemrégiben elhunyt zenésztársuk, Som Lajos emlékére tartottak koncertet a MOM Sportban, ahol a Sláger TV Híradó is jelen volt.

Közvetlen a színpadra lépés előtt készült interjú a zenekar tagjaival, köztük az énekessel, Nyemcsók Jánossal (Csokival), aki fellépés közben szívrohamot kapott és kórházba kellett szállítani.

Az énekes a backstage-ben még jókedvűen beszélt koncert előtti izgalmáról és az este apropójáról:

„Az egészséges izgalom mindig bennem van, de általában addig tart, amíg az első hangok meg nem szólalnak, utána beindul a lazulás. Ma indul az országos turné, és úgy gondoltuk, hogy ezt most Budapesttel fejeljük meg. Nagyon örülök neki, mert itt lakom nem messze a helyszíntől, hazai pálya. És még egy apropó, Som Lajos tavaly sajnálatos körülmények között elhunyt, és budapesti koncerten még nem emlékeztünk meg róla” – mesélt a legendás zenészről Csoki.

Az együttes többi tagja is vidáman nosztalgiázott és mesélt kedvenc koncertélményeiről, fellépés előtti rutinjaikról, mit sem sejtve arról, hogy néhány órával később mentőt kell majd hívni Csokihoz. Vilmányi Gábor, aki a Manhattan és az Exotic együttesek oszlopos tagja volt, valamint a Piramix tribute zenekar megálmodója is, néha maga sem hiszi el, hogy a Piramissal együtt zenélhet.

„Amikor a Piramis első lemeze megjelent és meghallottuk azokat a nótákat, kísértük őket mindenhova Csokival együtt. Az összes nagy bulijukra a budai parttól kezdve Csillebércig mindenhova, most meg itt állunk… fantasztikus érzés, és nagyon sokat lehet tőlük tanulni” – mondta Vilmányi Gábor.

Címkék: csoki, piramis, szívroham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára