Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Március 08. 20:24, csütörtök | Életmód
Forrás: tattoo-minták 2011.04.08. 04:07

Csillag tetoválások

Csillag tetoválások

A csillag tetoválás az EMO-s stílus megjelenésével nagyjából egy időben vált elterjedté és azóta is a legdivatosabb tetoválások egyikének mondható. A csillag mintát, az emo stílus megjelenésénél kezdetben csak a divatos ruhadarabokon


A 14-19 éves fiatalok a csillag tetoválás túlzott egyszerűsége miatt hamar ráuntak és más divatos tetoválásokkal kombinálták a már meglévő tetoválásukat, például a csillag minta mellé apró pöttyöket tetováltattak, kör és szív alakokkal, virág tetoválás mintával egészítették ki vagy nonfiguratív tetoválással próbálták élvezhetőbbé, feltűnőbbé tenni. A csillag tetoválás és a pillangó tetoválás minta nagyon jól mutatnak együtt és remekül kiegészítik egymást. Bibliai jelentősége van, hogy gyakran együtt alkalmazzák a csillag tattoo mintát az angyal tetoválás elemeivel.
Nemek közti megosztás:
A csillag tetoválás minták a férfi tetoválásokhoz éppúgy hozzá tartoznak, mint a női tetoválásokhoz.
Viszont nehéz dolguk van a férfiaknak a csillag tetoválás választásakor, nehogy lányosat válasszanak, ezért ha tehetik, válasszák a sárkány tetoválást vagy nézzenek szét a kínai tetoválások és maori tattoo között, ezek sokkal férfiasabb tetoválások. De utána is nézhetnek, melyik minták tartoznak a női tetoválások közé.

A csillag motívum jelentése, előfordulása:
A csillag a reményt és az igazságot szimbolizálja, a western filmekben a sheriff képviseli az igazságot, ezt a sárga csillagszimbolizálja, amit a bal melle felett szokott hordani. A csillag tetoválás minta kis méretben a csuklón, ill. a tarkón közkedvelt, nagyobb méretekben a csillag tetoválás minták a hason és a vádlin fordulnak elő. Kevsébé néznek ki jól a sárkány tetoválással és a kereszt tetoválással.
Csillagok a közéletben:
-sárga csillag tetoválás minta: a sztárságot, megérdemelt kitüntetést, sikert szimbolizálja
-vörös csillag: Az öt világrész összefogásának jelképe, a kommunista párt szimbóluma, jelentheti a proletárok vérének kioltását is. Egyes állami intézményeken, Jugoszlávia zászlaján, régi címereken is szerepelt, például a Rákosi címeren. Tunézia és Algéria zászlaján ma is fellelhető a vörös csillag.
-Dávid csillag: A II. világháború ideján a sárga, Dávid csillaggal különböztették meg a zsidó származásúakat.
-hullócsillag: augusztus közepét tartják a hullócsillagok éjszakájának. Ma is meglévő szokás, hogy ha hullócsillagot látsz, kívánj valamit és teljesülni fog.


Roppant könnyű és seperc alatt kész van:
A 3 legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető tetoválások közé tartoznak a csillag tetoválás minták is. A könnyen elkészíthető tetoválások közé tartozik a pillangó tetoválás, a szív tetoválás és a csillag tetoválás. Ezeket nyugodt körülmények között, otthon is megtervezheted magadnak.
A csillag tetoválás egyszerűsége miatt idő- és pénztárca takarékos, vagyis olcsó, ezért olyanok is megengedhetik maguknak, akik divatos, de nem túl kihívó tetoválást szeretnének és egyébként ezt anyagilag nem engedhetnék meg maguknak.
Érdekességek:
Ha egy nő élete első tetoválását tervezi, biztos, hogy az általa megtekintett 3 tetoválás minta között ott szerepel a pillangó tetoválás, a virág tattoo és csillag tetoválás. A tengeri csillag tetoválás és a hullócsillag tetoválás gyakori azok körében, akik nagy célokat tűztek ki maguk elé és sikeresen véghez is vitték. Ez a fajta csillag tetoválás emléket állít azoknak a pillanatoknak, amikor az egyénnek beteljesült a vágya és sikeres eredményeket ért el.
Külföldi sztárok csillag tetoválásaik:



Avril Lavigne: A szőke rocker énekesnő, Avril testén szerteszét összesen 6 csillag motívum van. Egy a bal oldali csípőcsontján, egy a vádliján, 2 a jobb kezén, egy a bal csuklóján és egy a jobb lapockáján.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.