Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2012. Január 23. 07:38, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Családtag ölt

Családtag ölt

2012. január 19-én egy budapesti nő tett bejelentést a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, mely szerint a XVIII. kerületi lakásukban holtan találták 59 éves élettársát.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, több késszúrással ölték meg, továbbá takarítási nyomokat is találtak – írja a Police.hu

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói kihallgatták az elhunyt férfi élettársát és annak 24 éves fiát. A fiú beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy négyen éltek együtt, az édesanyja, annak élettársa, valamint a fiú lánytestvére. Elmondta, hogy január 17-én az esti órákban bánatában italozni kezdtek, mert a barátnője, aki az elhunyt férfi lánya, szakítani akart vele.

Az 59 éves férfi az italtól általában agresszívan viselkedett, ezen az estén is többször a gyanúsított felé ugrott, ijesztgette, hogy bántani fogja. Amikor tényleg felugrott a férfi és egy késsel megpróbálta megszúrni a gyanúsítottat, az védekezett és többször megszúrta a sértettet. Végül az édesanyjával megpróbálták eltüntetni a vérnyomokat, de az nem sikerült. Ezért úgy döntöttek, hogy elutaznak a nő vidéki rokonaihoz – megpróbálva így alibit szerezni maguknak –, majd két nap múlva bejelentették, hogy holtan találták a férfit.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 24 éves fiút és annak édesanyját, akiket a bíróság 2012. január 21-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 07:26, hétfő | Kék hírek

Háromszáznál több határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Összesen 332 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Február 23. 11:41, vasárnap | Kék hírek

Nagy drogfogás a fővárosban, kiszagolták a rendőrök - VIDEÓ

Több ezer kábítószergyanús tablettát, 2 és fél kilogramm marihuánát és milliós összeget rejtegetett XVII. kerületi lakásában egy péceli férfi, akit közúti ellenőrzés során szúrtak ki a rendőrök.

2020. Február 22. 18:11, szombat | Kék hírek

Megöltek egy férfit Csepelen

Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője szombat délután - közölte a rendőrség a honlapján.

2020. Február 22. 06:15, szombat | Kék hírek

Őrizetbe vettek egy emberöléssel gyanúsítható pakisztáni férfit

Őrizetbe vett egy pakisztáni állampolgárságú, minősített emberöléssel és más súlyos bűncselekményekkel gyanúsítható férfit a nyomozó hatóság - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.