Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 24. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Charlie Sheen bocsánatot kér Ashton Kutchertől

Charlie Sheen bocsánatot kér Ashton Kutchertől

Pár napja még bénának nevezte Ashton Kutchert, de már bánja a szavait Charlie Sheen. A sztár még bocsánatkérő levelet is írt.

Hamar megbánta a minapi, Ashton Kutchert szidalmazó nyilatkozatát Charlie Sheen. A színész akkor azt mondta, a Két pasi - meg egy kicsi című sorozat a kirúgása óta nézhetetlen, utódja, Kutcher pedig béna, de már sajnálja, hogy kollégáját pocskondiázta, és tőle egészen szokatlan módon bocsánatot is kért egy nyílt levélben.

"Kedves Ashton! Hibáztam. Tiszteletlenül viselkedtem egy olyan emberrel, aki a tőle telhető legjobbat nyújtja" - áll az üzenetben. Teljesen azonban ezúttal sem tagadja meg magát Sheen, a folytatásban ugyanis azt írja: "Felidegesítettem magam, és téged is a célkeresztbe vettelek, pedig nem ezt érdemelted. A többi kijelentésemet viszont továbbra is tartom. Minden jót kívánok neked."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.