Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Március 14. 10:50, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Brutálisan halálra verte bátyját egy 16 éves jánoshalmi fiú

Brutálisan halálra verte bátyját egy 16 éves jánoshalmi fiú

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 16 éves fiú ellen, aki egy családi ünnepség után a nyílt utcán halálra verte a bátyját - tájékoztatta a vádhatóság kedden az MTI-t.

Négyessyné Bodó Marianna elmondta: a fiatalkorú vádlott 2016. szeptember 24-én este Jánoshalmán a rokonai és ismerősei körében unokahúga születésnapját ünnepelte. Később a leittasodott bátyja a ház konyhájában dulakodni kezdett a szintén részeg sógorával, akit - miután az a földre került - többször meg is rugdosott. Emiatt az ugyancsak ittas vádlott felelősségre vonta a 27 éves férfit. Szóváltásukat követően a fiú egy az udvarról behozott bottal arcon ütötte bátyját, aki vérző orral elindult a városközpont felé. A feldühödött vádlott azonban utána ment és egy romos épület ablakkeretéből kilincsestől kitört léccel hátulról nagy erővel fejen ütötte. A bátyja elvesztette az eszméletét. A fiú addig verte testvére fejét két kézzel a léccel, amíg az darabokra nem tört, majd elmenekült.

Az életveszélyes állapotba került sértettet megműtötték, de a folyamatosan kómában lévő férfi két és fél hónap múlva belehalt koponyasérüléseibe.

A fiatal ellen halált okozó testi sértés a vád. A fiú korábban többször volt már büntetve, és a vádbeli időszakban öt büntetőügy folyt ellene.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja, bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.