Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. December 04. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Bővítette a csomagfeldolgozási területeit a posta

Bővítette a csomagfeldolgozási területeit a posta

A Magyar Posta összesen 5500 négyzetméterrel bővítette újabb két vidéki logisztikai feldolgozási területét, hogy megfeleljen a folyamatosan bővülő csomagküldési igényeknek - közölte a posta az MTI-vel kedden.

A kedden átadott nyíregyházi és füzesabonyi bővítést megelőzően hat logisztikai telephelyen biztosítottak nagyobb területet a csomagfeldolgozáshoz.

Várakozásaik szerint az idei karácsonyi szezonban 15 százalékkal lesz több az árutartalmú küldemény, mint tavaly - tették hozzá.

A Magyar Posta a szállítási és átfutási idők alapján azt javasolja, hogy a karácsonyi csomagokat a postákon december 19-éig adják fel az ügyfelek.

A közleményben felidézték, hogy a GKI Digital Magyar Postának készített felmérése szerint évről-évre nő mind a külföldi, mind a belföldi internetes vásárlások mennyisége. Jelenleg mintegy 3,2 millió magyar vásárol legalább egyszer online évente.

A posta tapasztalatai szerint kis mértékben, és elsősorban a nagyvárosokban élők esetében csökken a háznál kézbesítést igénylők aránya, helyette a rugalmasabb fixponti átvételt preferálják.

Számos webáruház decemberben már közzéteszi honlapján, hogy meddig garantálja a karácsony előtti kiszállítást, érdemes ennek figyelembe vételével dönteni a vásárlásról - figyelmeztet a posta a közleményben.

Címkék: csomag, posta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére