Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 21. 16:08, kedd | Helyi
Forrás: http://bicske.babamama.info

Borsóka Baba-Mama Klub

Borsóka Baba-Mama Klub

A Borsóka Baba-Mama Klub májusi-júniusi programja:

05. 27. Gyermeknap a könyvtárban (bábozás, tombola stb.)

06. 03. Borsóka-ballagás

06. 10. Kirándulás

Bicskei és környékbeli, lelkes kismamák és anyukák csapata vagyunk. 2009 szeptembere óta elsődleges célunk egy egymást segítő, támogató közösség megalkotása, mert hisszük, hogy együtt minden könnyebb. Legyen szó a várandósság szépségéről, nehézségeiről, babaápolásról, problémás élethelyzetről, vagy akár egy ünnepre készülődésről, városi rendezvényről, jótékonyságról.

Nyitottság, sokszínűség jellemez bennünket. Van közöttünk fiatal és középkorú, egykét nevelő és nagycsaládos, tősgyökeres és idetelepült, sokat megélt és tapasztalatlan, környezettudatos és “zölden” élő, kézműveskedő és tortavarázsló, beszédes és halk szavú, könyvbúvár és mozgásbarát, konduktor és pedagógus.
Nem köteleződünk el semmilyen irányzat mellett, de elhatárolódunk minden szélsőségtől, diszkriminációtól, politikától. Hozzánk bárki csatlakozhat kortól, hovatartozástól, vallástól és anyagi helyzettől függetlenül. Nálunk nincsenek elvárások, csak jókedv és családias légkör.
Ha szívesen bekukkantanál hozzánk, mert van egy jó ötleted élményed, amit megosztanál velünk, vagy informálódni szeretnél valamiről, esetleg kíváncsi vagy, hogy boldogul csemetéd a társas közegben és közös játékokkal, ne késlekedj! De ha csak szemlélődni, lazítani szeretnél kicsit, nálunk azt is megteheted.

Miért éppen Borsóka?

Egyszerű a válasz: mert összetartozunk, mint borsó meg a héja. Nemcsak mi és gyermekünk, hanem te és mi is. Bár mindannyian mások vagyunk, de célunk, feladatunk megegyezik: szeretni és terelgetni, értéket átadni, példát mutatni, egészséget megőrizni. ebben nyújtunk támogatást egymásnak figyelemmel, pár jó szóval, előadások szervezésével, közös programokkal.

Találkozzunk hétfőnként de. 10 órakor a Védőnői Szolgálatnál, az Egészségügyi Központban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.