Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 23. 07:05, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Bombatámadással fenyegették meg Debrecent

Bombatámadással fenyegették meg Debrecent

Hat napon belül másodszor fenyegetőzött azzal egy ismeretlen telefonáló, hogy felrobbantja a debreceni Nagyállomás és a repülőtér épületeit.

A vasútállomást a csütörtök délutáni fenyegetést követően kiürítették, a vonatforgalmat leállították, jelentős késéseket okozva ezzel a Budapest–Záhony vonalon.

Kovács Károly rendőr százados, a megyei főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz érkezett a fenyegető hívás. A Nagyállomás és a repülőtér épületét kiürítették, és a rendőrség megkezdte átvizsgálásukat.

A légikikötő forgalmát nem zavarta az eset, a vasútállomást azonban több száz embernek kellett elhagynia, hatalmas torlódásokat okozva a környéken – ismertette a százados.

A Mávinform MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az állomásra az átvizsgálás ideje alatt nem engednek be szerelvényeket, így jelentős késésekre kell számítani. A menetrend szerinti vasúti forgalom csak késő éjjelre állhat helyre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.