Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Július 24. 12:41, szerda | Bulvár
Forrás: http://borsonline.hu

Bomba nővé fogyott Gáspárék Evelinje

Bomba nővé fogyott Gáspárék Evelinje

Micsoda változás! Gáspár Evelinből valóságos karcsú bombázó lett. A fogyás a Miamiból küldött legfrissebb fotóin látható. A beszámolókból kiderül: újabb tizenkét kilótól szabadult meg. Mi lehet a titka?

Úgy emlékeznek még Gáspár Evelinre, mint duci, önbizalom-hiányos lányra? Nos, ezt a képet el kell felejteniük Győzike nagyobbik lányáról.

Evelin tegnap három új fotót küldött magáról az Egyesült Államokból, Miamiból: karcsú, igazi bomba nő mosolyog ránk a képekről. Nem csoda hát, hogy az édesapját majd' szétveti a büszkeség, és a közösségi oldalán sorra közszemlére teszi gyermeke fotóit. A képek egyikén például egyenesen Angelina Jolie-hoz hasonlította Evelint. Egy hozzászólásból pedig kiderül, hogy a Gáspár lány pontosan tizenkét kilótól szabadult meg.

Evelin tükör előtt pózol legfrissebb fotóján. A korábbinál sokkal kisebb lett a pocakja.
Remélhetőleg most már nem szedi vissza, amit leadott. Egy évvel ezelőtt is sikerült megszabadulnia túlsúlyától, mégpedig drasztikus fogyókúra nélkül. Még csokit is evett, ám kizárólag délig engedett meg magának ilyen bűnözést. Görög Zita akkor még modellt is faragott volna belőle.

Októberben azonban közbejött Evelin autóbalesete: sérülései miatt sokáig nem tornázhatott, s a kilók szép lassan visszakúsztak rá, csípője, combja ismét kikerekedett.

Most Radics Gigi személyi edzőjével kezdett fogyni Evelin. Nemrég, a Viva Comet-partin már láthatóan karcsúbb volt, ám a változás a friss fotókon igazán szembetűnő. A fogyáshoz talán hozzájárul az is, hogy Evelin – aki két éve ingázik Magyarország és Amerika között – egyre jobban érzi magát Miamiban, új barátai vannak, akikkel a legmenőbb bulikba jár.

A kép láttán nem vitás, hogy jót tett neki a környezetváltozás, talán a távolságnak köszönhetően is megszűnt az a nyomás, ami itthon, még a Győzike-show és az azt követő, időnként botrányokkal, perekkel tarkított időszak jelenthetett neki, s ami elől korábban szinte menekült az evésbe.

Szerettük volna megszólaltatni a büszke szülőket is, de megkeresésünket mindketten elutasították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.