Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Május 22. 20:23, kedd | Helyi
Forrás: http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/2012/05/bill-gates-tamogatja-gavi-t-annak.html

Bill Gates Támogatja A GAVI-t, Annak Érdekében, Hogy Minden Ember Be Legyen Oltva!

Bill Gates Támogatja A GAVI-t, Annak Érdekében, Hogy Minden Ember Be Legyen Oltva!

Bill Gates arra használja fel a Microsoft-tól való visszavonulását, hogy a világon minden gyereket beoltasson az ember által ismert legmérgezőbb vegyi anyagokkal, nem említve az élő baktérium- és víruskultúrákat, melyeket a vakcinához ho

A Bill- és Melinda Gates Alapítvány, valamint a Globális Szövetség a Vakcinákért és az Immunitásért (GAVI) célja, hogy beoltsanak minden egyes embert a bolygón!!! Politikai befolyást és megfélemlítést alkalmaznak, hogy elérjék céljaikat. Seth Berkley a GAVI Ügyvezető Igazgatója hiszi, hogy ez a helyes, járható út.

A GAVI sikeres abban, hogy kormányokat kényszerítsen bele, hogy engedélyezzék a szervezetnek, a nem iparosodott országok polgárainak beoltását! Ez a megállapodás nem mindig önkéntes!

A Malawi-i gyerekeket 2011- ben eröszakkal oltották be fegyverellenőrző pontoknál!
Gates és a WHO Indiában oltották be a gyerekeket gyermekbénulás ellen, mikor egy igen furcsa eset borzolta a kedélyeket, nevezetesen hogy nem pólió vírus okozta bénulásos eseteket regisztráltak tömegével a beoltott embereknél! polio=paralízis

A GAVI nem nevezte jelentősnek a pakisztáni haláleseteket, ahol ők oltották be az embereket paralízis ellen! Egy vizsgálat megállapította, hogy a GAVI egy előzőleg nem tesztelt vakcinát alkalmazott, amikor pakisztáni gyerekeket oltottak be, mutatván az empátia teljes hiányát, mely jellemző erre a multinacionális vállalatra!

A WHO a GAVI egyik partnere, mely összeállt a Világbankkal és az Egyesült Nemzetek Népesedési Alapjával az 1970-es években egy Különleges Harci Kötelék alatt,melyben vakcinákat használnának a termékenység szabályozásához! A "harci kötelék" egy globális koordinációs testületként tetszeleg az anti- termelékenységi vakcina mellett! A GAVI-t a Bill- és Melinda Gates Alapítvány támogatja a globális beoltó projectek "sikeressége" érdekében!

A Reuters szerint a Bill- és Melinda Gates alapítvány hatalmas összegekkel támogatta a a GAVI-t a mutatvány után, ezáltal megmentvén a cégóriást. Társultak a Brit kormánnyal, hogy kisajtoljanak belőlük nagyjából 4.3 milliárd dollárt!

A GAVI konferencián Bill Gates azt mondta a hallgatóságának, hogy ő hisz abban, hogy a világnak szüksége van egy "vakcina egyenlőségre", amelyben meggyőződnének arról, hogy minden ember be legyen oltva!
"Most a 2 utolsó vakcinát gazdag gyerekeknek beadjuk pneumococcus és a rotavírus ellen, és 5 év múlva minden gyerek be lenne oltva"! "Ez azt jelenti, hogy most először az életben elismerjük az oltások jogosságát"


Fordította és bejegyezte: Magellán

http://occupycorporatism.com/gates-funds-gavi-to-make-sure-every-person-is-vaccinated/

Egy 2010-es Tadzsik eset
http://nebancs.hu/polio-gyermekbenulas/gyermekbenulas-tadzsikisztan-2010/tadzsikisztan-2010-teljes.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára