Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2014. Szeptember 30. 11:16, kedd | Helyi
Forrás: http://www.bicskemuvhaz.hu

Bicskei Dumaszínház

Bicskei Dumaszínház

Bicskei Dumaszínház sorozat indul a BEMKK Petőfi Művelődési Központban több neves stand-up humorista vendégszereplésével.

A három előadásból álló sorozat kéthavonta egyszer, péntek esténként kerül megrendezésre.

A bérletek októbertől vásárolhatók a művelődési központban, a szabad helyekre az előadások előtt szólójegy váltható:

A „Bicskei Dumaszínház” programja

2014. november 21. - David Hasselhoff beájulna - Csenki Attila és Benk Dénes közös estje

A két jó barát, Csenki Attila és Benk Dénes közös estje a meglepetések tárháza. Stand-up comedy önállóan, párban, vetítéssel, improvizációval, beszólogatással, odaszólogatással, „csenkizmussal”, David Hasselhoffal. Dénes és Attila mindent megtesz azért, hogy elhódítsa a másik közönségét (is). Barátságuk stabil, műsoruk kiforrott, gondolkodásul viszont teljesen elborult, így minden körülmények között jól szórakozik majd, aki megnézi őket.

2015. január 16. - Szentes, végállomás - Badár Sándor önálló estje

Látogassanak velem Szentesre. Tegyünk egy nagy kört. Mivel ebben a városban volt az ország egyik első dízelmozdony garázsa, óriási teher- és személyforgalom kezdődött. Ez a folyamat sajnos az utolsó ismert vasutas, Badár Sándor távozásával megszakadt. Áldásos tevékenységét ma már csak egy emléktábla őrzi, amely 1992 okt. 17.-e óta van kinn: " A makói gyors technikai okok miatt 30 percet késik."

2015. március 20. - Akciós medve - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Az előadásban együgyű turisták örökbe fogadnak egy medvét. Megtudjuk, hogyan kell kezelni vállalaton belül a konfliktusokat, kiderül, kicsoda a világ activity bajnoka. Két óra humor – amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén kisorsolásra kerül egy barnamedve.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 13:39, vasárnap | Belföld

Országszerte csökkent a légszennyezettség

A hétvégén érkezett hidegfront hatására országszerte csökkent a légszennyezettség, a legtöbb helyen vasárnapra elfogadható lett a levegőminőség.

2021. Február 28. 13:38, vasárnap | Belföld

Meghalt 72 beteg, 4469-cel nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 72, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4469 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.

2021. Február 28. 08:10, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a csepeli késes támadót

Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró - nem végleges végzésében - azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy csepeli autóbuszon - közölte a Fővárosi Főügyészség szombaton az MTI-vel.

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.