Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2014. Szeptember 30. 11:16, kedd | Helyi
Forrás: http://www.bicskemuvhaz.hu

Bicskei Dumaszínház

Bicskei Dumaszínház

Bicskei Dumaszínház sorozat indul a BEMKK Petőfi Művelődési Központban több neves stand-up humorista vendégszereplésével.

A három előadásból álló sorozat kéthavonta egyszer, péntek esténként kerül megrendezésre.

A bérletek októbertől vásárolhatók a művelődési központban, a szabad helyekre az előadások előtt szólójegy váltható:

A „Bicskei Dumaszínház” programja

2014. november 21. - David Hasselhoff beájulna - Csenki Attila és Benk Dénes közös estje

A két jó barát, Csenki Attila és Benk Dénes közös estje a meglepetések tárháza. Stand-up comedy önállóan, párban, vetítéssel, improvizációval, beszólogatással, odaszólogatással, „csenkizmussal”, David Hasselhoffal. Dénes és Attila mindent megtesz azért, hogy elhódítsa a másik közönségét (is). Barátságuk stabil, műsoruk kiforrott, gondolkodásul viszont teljesen elborult, így minden körülmények között jól szórakozik majd, aki megnézi őket.

2015. január 16. - Szentes, végállomás - Badár Sándor önálló estje

Látogassanak velem Szentesre. Tegyünk egy nagy kört. Mivel ebben a városban volt az ország egyik első dízelmozdony garázsa, óriási teher- és személyforgalom kezdődött. Ez a folyamat sajnos az utolsó ismert vasutas, Badár Sándor távozásával megszakadt. Áldásos tevékenységét ma már csak egy emléktábla őrzi, amely 1992 okt. 17.-e óta van kinn: " A makói gyors technikai okok miatt 30 percet késik."

2015. március 20. - Akciós medve - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Az előadásban együgyű turisták örökbe fogadnak egy medvét. Megtudjuk, hogyan kell kezelni vállalaton belül a konfliktusokat, kiderül, kicsoda a világ activity bajnoka. Két óra humor – amit jobb látni, mint beszélni róla. Az előadás végén kisorsolásra kerül egy barnamedve.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 29. 17:03, vasárnap | Belföld

Bankszövetség: a magyar bankrendszer a koronavírus-járvány idején is stabil

A magyar bankrendszernek magas a tőkeellátottsága, stabilan működik, a járvány korábbi szakaszában a lakosság részéről jelentkező nagyobb készpénzigényt is tudta kezelni

2020. Március 29. 15:33, vasárnap | Belföld

Katonák is segítik a kijárási korlátozás betartását

A rendőrséggel együttműködve a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Központ katonái segítik a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás betartatását reggel 8 órától - írta a honvedelem.hu szombat este.

2020. Március 29. 14:00, vasárnap | Életmód

A népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett koronavírus szempontjából

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon