Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2013. Május 23. 16:18, csütörtök | Helyi
Forrás: http://bicske.babamama.info

Bicskedély – Bicske Day

Bicskedély – Bicske Day

Június 8-án a hatvanéves Vajda János Gimnázium rendezésében Bicskedély-Bicske Day néven egy örömünnepre hívjuk a város apraját és nagyját.

Reneszánsz kirakodóvásár, reneszánsz ruhába öltözöttt emberek, sok-sok palotást táncoló pár a Batthyány-kastély kertjében. Készül egy hatalmas sárkány műanyag palackokból…..

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 18:17, szombat | Külföld

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy a az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához - jelentették be pénteken a BAS kutatói.

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.