Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2011. Március 05. 06:25, szombat | Helyi
Forrás: BKTV

BICSKE Csokonai ált.isk. Testületi ülés, Tiltakozás

BICSKE Csokonai ált.isk. Testületi ülés, Tiltakozás

Az integráció a jövő követelménye is

Egy önkormányzati általános iskola működik a városban 1-8 osztályú felmenő rendszerben, két épületben, hivatalosan egy intézményként. A fenntartó integrálni kívánja a tanulócsoportokat, amely ellen szülői csoportok tiltakoznak. A csütörtök esti testületi ülésen nem született döntés a témában, az eseményen egy kisebb csoport az integráció elleni tiltakozásul molinót feszített ki - írja az fmh.hu honlapon Zsohár Melinda, 2011. március 03. - 15:51 időpontjelzéssel. Ehhez képest a testületi ülés 16.30 órakor kezdődött, a tiltakozók bevonulása pedig kb. 18.15 órakor történt. Biztosan van magyarázat erre is. Talán nemcsak engem érdekelne.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 05. 07:34, vasárnap | Kék hírek

Bedrogozva motorozott és kábítószer is volt nála

Befejezte a vizsgálatot a Balatonfüredi Rendőrkapitányság annak a 29 éves férfinak az ügyében, aki ellen kábítószer birtoklása és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt folyt nyomozás.

2020. Április 05. 07:17, vasárnap | Külföld

A szükségállapot újabb meghosszabbítását kezdeményezi a spanyol kormány

A spanyol kormány a három hete tartó szükségállapot újabb kéthetes meghosszabbítását kezdeményezi a parlamentnél - jelentette be a spanyol miniszterelnök madridi online sajtótájékoztatóján szombaton.

2020. Április 05. 05:14, vasárnap | Belföld

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki egyebek mellett szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket árult az interneten, de a kifizetett termékeket nem küldte meg - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.