Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2013. Május 27. 11:33, hétfő | Helyi
Forrás: http://bicske.blog.hu/

Bicske gyertyát gyújt a két magyar hegymászó emlékére

Bicske gyertyát gyújt a két magyar hegymászó emlékére

Június 8-án este tíz óra tájban, a Bicskedély Bicske Day alkalmából tartott kiváló koncert után gyújthatjuk meg a szeretet és emlékezés lángjait a Batthyány-kastély főépülete mellett, a park fáinak takarásában álló kopjafánál.

Várunk mindenkit ezen az estén, akik velünk együtt méltósággal szeretnének megemlékezni Erőss Zsolt és Kiss Péter hegymászókról.

Erőss Zsolt, a legnagyobb magyar hegymászó kétszer is járt Bicskén. Először a Vajda János Gimnázium tanulóinak tartott előadást. Másodszor a bicskei civilek által létrehozott Önzetlenség napján nyújtott baráti, segítő kezet fiatal, bicskei sorstársának. Azon a szeptemberi napon a legtöbb időt a kastélyban és parkjában töltötte.

Gyertyát, mécsest és gyufát hozzunk magukkal.

ia

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 06. 14:02, hétfő | Bulvár

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Walt Disney stúdió a hétvégén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti átütemezett filmbemutatói közül a Mulant júliusban, a Fekete özvegy című képregényfilmet pedig novemberben kezdi forgalmazni a mozikban.

2020. Április 06. 12:52, hétfő | Kék hírek

Letartóztatása idején is igénybe vette az ápolási díjat

Vádat emeltek egy Csongrád megyei kistelepülésen élő férfival szemben, aki letartóztatása alatt is igénybe vette beteg gyermeke után az ápolási díjat - tájékoztatta a megyei főügyészség hétfőn az MTI-t.

2020. Április 06. 11:50, hétfő | Külföld

Már 1,28 millióra nőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma a világban

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma hétfő reggelre 73 ezerrel, 1 275 542-re nőtt a világban. A Covid-19 betegségben 69 498-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban 4727-en, a gyógyultak száma 262 985,