Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. November 20. 05:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti - fotó:waterpolo.hu

Benedek Tibor januártól Újpesten dolgozik

Benedek Tibor januártól Újpesten dolgozik

Benedek Tibor, a férfi pólóválogatott év végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya január 1-jétől az Újpest vízilabdaklubjának szakmai igazgatója lesz.

"Büszkék vagyunk arra, hogy az Újpesttel BEK-et és Szuperkupát is nyerő, sokszoros bajnok visszatér a klubunkba. Jelenléte, szakmai irányítása garancia arra, hogy az UVSE még inkább meghatározó vízilabdaklubbá váljék, az egyesületünkben nevelkedő generációk számára így még több motivációt és perspektívát biztosíthassunk" - erősítette meg szombaton honlapján az UVSE a Benedek jövőjével kapcsolatos korábbi hírt.

A játékosként háromszoros olimpiai, továbbá világ- és Európa-bajnok Benedeknek december 31-ig szól a megbízatása a magyar férfiválogatottnál, ám ő a riói olimpián elért ötödik hely után jelezte, hogy szerződésének lejárta után nem pályázik a szövetségi kapitányi posztra. Benedek a nemzeti csapattal 2013-ban világbajnok lett, 2014-ben Európa-bajnoki ezüstöt, 2016-ban pedig Eb-bronzérmet nyert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.