Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 30. 08:00, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Barabás Éva nagyon "kétszínű"

Barabás Éva nagyon

A külföldi sztárvilágban egy ideje új trend hódít, de amikor Barabás Éva a követője lett, azon még a kollégái is meglepődtek, mert szerintük teljesen megváltozott!

Az RTL Klub műsorvezetője régóta híres arról, hogy szereti az extrém frizurákat, és a tépett fazon már-már a védjegyének számít. A mai napig előfordul, hogy a fodrásznál valaki "barabásévis" hajat szeretne vágatni magának. Ám a festéssel eddig visszafogott volt, csupán a vörös melírcsíkokkal kísérletezett. De egy új trend őt is magával ragadta, ami külföldön már nagy divat: mégpedig, amikor a tincsek egyik fele világos, míg a másik sötét árnyalatú. Éppen ezért ő is befestette a haját, amitől még a kollégái is elájultak, hogy mennyire karakteres és friss lett a megjelenése. Már csak az a kérdés, hogy nem bánja, ha emiatt kétszínűnek nevezik...

Címkék: Barabás Éva, RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.