Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 08. 13:18, csütörtök | Helyi sport
Forrás: szerzö: Hné Hajni,forrás:bicskeitc.hu

Balszerencsés gól

Balszerencsés gól

Sok gólhelyzetet kidolgozó, de azokat rendre elpuskázó labdarúgóink végül egy balszerencsés góllal maradtak alul az őszi idény záró mérkőzésén.

Több, mint három és fél mérkőzés óta gólképtelen labdarúgócsapatunk Tatabányára utazott és próbálta feledtetni a gyengére sikeredett őszi szezont.
Sándor, Tóth és Mérey sérülés miatt nem állhatott P. Nagy László rendelkezésére.

Sárisáp-TASK: Farkasdi – Bukovecz, Bozsik, Győri, Török – Simon, Nagy, Zsemberi, Míg – Jároka, Szabó.
Bicskei TC: Kosztelnik – Varga Zs., Szentjobbi, Gáll, Kőbányai L. – Horváth Z., Szebeni, Matláry, Kőbányai R. – Murányi, Szőke.


Matláry erőtlen lövése jelentette az első próbálkozást, majd Kőbányai Ricsi bal oldali elfutása és beadása után Szőke kapásból fölé lőtt.
Kőbányai Levi sérült meg, Lakk állt be helyette a balhátvéd pozíciójába.
A 35. percben Szebeni szerzett labdát, Murányihoz passzolt, akit azonban lebirkóztak a védők. A szabadrúgást Szentjobbi a sorfalba lőtte.
Ezúttal Murányi volt a szabálytalan, sárga lapot kapott, majd a hazai szabadrúgás végén a középre ívelt labdát Nagy fejelte egy hajszállal a kapu mellé.

A szünet után több bicskei lehetőség is adódott a mérkőzés eldöntésére.
A 49. percben Murányi indította Szőkét, aki kilépett a védők közül és nagy helyzetben a lövése a bal kapufán csattant.
Kőbányai Ricsivel szabálytalankodtak, a beívelt szabadrúgást kifejelték a védők, éppen Varga elé, aki kapásból, hatalmas lövést eresztett meg és Farkasdi a léc alól tolta ki a löketet.

Csak nem akart megszületni az a gól.
Szentjobbi, Matláry volt a labda útja, majd Kőbányai R. futott el a bal oldalon, középre adott és a hosszún érkező Horváth Zoli óriási helyzetben egyből lőtt, Farkasdi hatalmasat védett.
És jött a 75. perc: Egy labdavesztés a középpályán, majd Török kapura lőtt és a lécről visszapattanó labdát Szabó fejelte kapura, de Kosztelnik – a partjelző szerint a gólvonal mögül ütötte ki a labdát. 1-0.

Csereként Iski, majd Kovács is pályára lépett.
A végén még egy nagy egyenlítési lehetőség, de Lakk a kapusba lőtt.

Újabb vereség, egy újabb nyerhető mérkőzésen, kihagyott helyzetek, majd egy balszerencsés gól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás