Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2014. December 15. 16:11, hétfő | Helyi
Forrás: saját

Báder Antal Kitüntetésben részesült

Báder Antal Kitüntetésben részesült

A Vállalkozók Napja ünnepségen a vállalkozók kiemelkedő munkájának elismeréseként kitüntetéseket adtak át. Az Év Vállalkozója elismerésben 77-en részesültek.

A kitüntetettek között volt, egy földink.

Báder Antal, Bicske díszpolgára Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vette át a Magyar Arany Érdemkeresztet.

A Szuperinfó szerkesztősége megkérdezte Báder Antalt (Tóni Bácsit), mi a vállalkozása sikerének a titka, Mit kell tenni, hogy magas szinten is megemlékezzenek róla!?

Mire ő elmondta, hogy a Magyar zászlóban is benne van, az ősi titok amit anélkül ismételgetünk, hogy felismernénk az elődök üzenetét.

" Három a magyar igazság! "

A népmesék is lépten nyomon a hármasságot szajkózzák.

Még sem értünk belőle! - Három év egy esztendő, három királyfi indul el, Ludas Matyi háromszor fizeti vissza…… !!! -

A vállalkozásoknak is A HÁRMASSÁG a titka.
Elengedhetetlen hogy valaki Menedzselje, vigye a napi ügyeket. Mária a feleségem szeme van rajta az üzlet pulzusán. Kellenek a Szakemberek akik a munkát elvégzik, a legjobb tudásuk szerint, ők a kollégáink!

Ha megengeded kitalálom: A harmadik, aki az üzletet megálmodja a jövőképet építi, a Vállalkozó, aki lennél Te Tóni bátyám!

Igen. Én arattam le a babérokat a többiek nevében!

Ezúton köszönöm meg, a kollégáim szakértelmét, a vendégeinknek a bizalmat, ami behozza őket éttermünkbe. Máriának pedig az áldozatos munkát, ami nap mint nap élteti a Báder Fogadót.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 18:17, szombat | Külföld

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy a az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához - jelentették be pénteken a BAS kutatói.