Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2014. December 15. 16:11, hétfő | Helyi
Forrás: saját

Báder Antal Kitüntetésben részesült

Báder Antal Kitüntetésben részesült

A Vállalkozók Napja ünnepségen a vállalkozók kiemelkedő munkájának elismeréseként kitüntetéseket adtak át. Az Év Vállalkozója elismerésben 77-en részesültek.

A kitüntetettek között volt, egy földink.

Báder Antal, Bicske díszpolgára Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vette át a Magyar Arany Érdemkeresztet.

A Szuperinfó szerkesztősége megkérdezte Báder Antalt (Tóni Bácsit), mi a vállalkozása sikerének a titka, Mit kell tenni, hogy magas szinten is megemlékezzenek róla!?

Mire ő elmondta, hogy a Magyar zászlóban is benne van, az ősi titok amit anélkül ismételgetünk, hogy felismernénk az elődök üzenetét.

" Három a magyar igazság! "

A népmesék is lépten nyomon a hármasságot szajkózzák.

Még sem értünk belőle! - Három év egy esztendő, három királyfi indul el, Ludas Matyi háromszor fizeti vissza…… !!! -

A vállalkozásoknak is A HÁRMASSÁG a titka.
Elengedhetetlen hogy valaki Menedzselje, vigye a napi ügyeket. Mária a feleségem szeme van rajta az üzlet pulzusán. Kellenek a Szakemberek akik a munkát elvégzik, a legjobb tudásuk szerint, ők a kollégáink!

Ha megengeded kitalálom: A harmadik, aki az üzletet megálmodja a jövőképet építi, a Vállalkozó, aki lennél Te Tóni bátyám!

Igen. Én arattam le a babérokat a többiek nevében!

Ezúton köszönöm meg, a kollégáim szakértelmét, a vendégeinknek a bizalmat, ami behozza őket éttermünkbe. Máriának pedig az áldozatos munkát, ami nap mint nap élteti a Báder Fogadót.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 05. 08:25, vasárnap | Kék hírek

Ketten is meghaltak egy galgamácsai balesetben

Ketten életüket vesztették és hárman megsérültek abban a balesetben, amelyben egy autó Galgamácsa és Iklad között lesodródott az úttestről, majd a vasúti pályára zuhant - közölte a rendőrség honlapján szombaton.

2020. Április 05. 08:23, vasárnap | Belföld

Meghalt két beteg és 700 fölé emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt két 80 év feletti idős beteg, és 733-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - írta a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel.

2020. Április 05. 08:11, vasárnap | Belföld

Virtuális kirándulásra biztatnak a természetjárók

A Magyar Természetjáró Szövetség is azt kéri, hogy a koronavírus-járvány idején mindenki maradjon otthon, és csak virtuálisan kiránduljon, online induljon a természetbe.