Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Február 14. 16:42, hétfő | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az Érdi Lap újrakezdi (2010.02.10.)

Az Érdi Lap újrakezdi (2010.02.10.)

Érdi Lap - reagálások 2011.február eleje, demonstráció

Érdi Lap - reagálások 2011.február eleje, demonstráció

Az Érdi Lap újrakezdi(2010.02.10.)

Ahogy megjósoltuk, nem ért váratlanul bennünket a nevezett sajtótermék megnyilvánulása a demonstrációval kapcsolatosan. A városvezetés tudatosan használja és kihasználja saját céljai elérésére, úgy gondolja, hogy keze tiszta tud maradni, ha a lap sározza be önmagát vitriolos írásaival. A választások alatti csúsztatásairól, mocskolódásairól, lejáratásairól már hírt adtunk akkoriban.

Most nem akarunk belemenni a demonstráció létszámvitáiba, nézze meg a fényképeket! A lap megismétli szajkózva a Segesdi János által kitalált 250-300-as létszámot. Nagy örömünkre elismeri, hogy nem csak MSZP-sek demonstráltak, hiszen büszkén említi nagyon prominens jobboldali politikusok és hozzátartozóikat is a tüntetésen résztvevők között. Az a baj ezzel, hogy a rossz és elnagyolt, többekre súlyos terheket rakó adórendelet ellenzőit már nem lehet primitív módon rányomni a "komcsikra", ahogy ez talán még eredményes is volt a választások idején. Szóval, olyanok álltak egymás közelében az ominózus demonstráción, akik különben nagyon ellenkező politikai és világnézeti elveket vallanak. A közös nevező: a mértéktelen adókivetés, valamint az ehhez hiányzó erkölcsi alap, és hitelesség. Ezt akkor játszotta el a városvezetés, amikor a korábbi években 100 milliókat fizetett ki nagyon gyanús körülmények között, céges összefonódások hálója vette körül, amelyek személyi összefonódásokkal jártak. Nem véletlen, hogy hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.Nem ajánljuk, de itt elolvashatja az ominózus cikket! ( Ha majd megjelentetik!

Dr. Schütz István levele, akit megemlít az Érdi Lap

Az Érdi Lap vitriolos újságírója újra megtalált. Tudjuk ki ő, a megélhetésért küzdő süket és vak pártkatona aki bármilyen hazugságra képes amit a gazdája kér, vagy követel.
Igen, résztvettem az MSZP által meghírdetett csendes demonstráción, mert egyetértettem és egyetértek a céljával. Szolidáris vagyok minden olyan adóbefizetésre kötelezett emberrel akinek ez a nemvárt kiadás komoly nehézséget fog okozni.

Ezt a rendezvényt a Civil Érdek Meggyesek is támogatták, mert pártfüggetlen kérdést vetett fel. Megkerestek sokan és elmondták , ezt az adót ők nem tudják kifizetni. Volt képviselőként és az őszi választásokon induló képviselőjelöltként nekem kötelességem az elesetteket segíteni és képviselni.
Nem szégyenlem, hogy résztvehettem ezen a békés demonstráción és láthattam egy kezdődő összefogást az emberek részéről. A hatalom, -azért mert 17% nyi szavazatot kapott -, nem tehet meg bármit. Ismerve az előző négy év történéseit a helyi politikában bizton mondhatom, hogy mivel ellenőrízhetetlen módon elköltötték a felvett hiteleket most sürgősen bevételre van szükségük.

Adóemelési törekvésükben négy évig a kereszténydemokraták megakadályozták T. Mészáros Andrást és körét. Az új ciklusban itt Érden nem is vállatuk velük a politikai közösséget . Felháborítónak tartom, hogy alig esküdtek fel már tisztogattak és egyből az adóbevételek növelésére tettek javaslatot.
Kapkodva, meggondolatlanul döntöttek novemberben. Pótolható lenne ez a bevétel, ha valóban komolyan gondolnák a takarékosságot. Kiadásokat kellene csökkenteni: hírlevelek, újságok tanácsadók, szakértők költségei bőven csökkenthetők lennének.
A televíziós közvetítést elnézve a polgármester nem tágít, fittyet hány a fidesz országos politikájára, ingatlanadóval kapcsolatos álláspontjára.
Az Érdi Lapban megjelent írás magát a"szerzőt"minősíti. Egybe mos mindenkit, minősít, megsért, ítél. A szerzővel kapcsolatban nem csalódtam, ő már nem tud változni, igazi talpnyaló.

Dr. Schütz István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.