Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2011. Február 14. 16:42, hétfő | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az Érdi Lap újrakezdi (2010.02.10.)

Az Érdi Lap újrakezdi (2010.02.10.)

Érdi Lap - reagálások 2011.február eleje, demonstráció

Érdi Lap - reagálások 2011.február eleje, demonstráció

Az Érdi Lap újrakezdi(2010.02.10.)

Ahogy megjósoltuk, nem ért váratlanul bennünket a nevezett sajtótermék megnyilvánulása a demonstrációval kapcsolatosan. A városvezetés tudatosan használja és kihasználja saját céljai elérésére, úgy gondolja, hogy keze tiszta tud maradni, ha a lap sározza be önmagát vitriolos írásaival. A választások alatti csúsztatásairól, mocskolódásairól, lejáratásairól már hírt adtunk akkoriban.

Most nem akarunk belemenni a demonstráció létszámvitáiba, nézze meg a fényképeket! A lap megismétli szajkózva a Segesdi János által kitalált 250-300-as létszámot. Nagy örömünkre elismeri, hogy nem csak MSZP-sek demonstráltak, hiszen büszkén említi nagyon prominens jobboldali politikusok és hozzátartozóikat is a tüntetésen résztvevők között. Az a baj ezzel, hogy a rossz és elnagyolt, többekre súlyos terheket rakó adórendelet ellenzőit már nem lehet primitív módon rányomni a "komcsikra", ahogy ez talán még eredményes is volt a választások idején. Szóval, olyanok álltak egymás közelében az ominózus demonstráción, akik különben nagyon ellenkező politikai és világnézeti elveket vallanak. A közös nevező: a mértéktelen adókivetés, valamint az ehhez hiányzó erkölcsi alap, és hitelesség. Ezt akkor játszotta el a városvezetés, amikor a korábbi években 100 milliókat fizetett ki nagyon gyanús körülmények között, céges összefonódások hálója vette körül, amelyek személyi összefonódásokkal jártak. Nem véletlen, hogy hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.Nem ajánljuk, de itt elolvashatja az ominózus cikket! ( Ha majd megjelentetik!

Dr. Schütz István levele, akit megemlít az Érdi Lap

Az Érdi Lap vitriolos újságírója újra megtalált. Tudjuk ki ő, a megélhetésért küzdő süket és vak pártkatona aki bármilyen hazugságra képes amit a gazdája kér, vagy követel.
Igen, résztvettem az MSZP által meghírdetett csendes demonstráción, mert egyetértettem és egyetértek a céljával. Szolidáris vagyok minden olyan adóbefizetésre kötelezett emberrel akinek ez a nemvárt kiadás komoly nehézséget fog okozni.

Ezt a rendezvényt a Civil Érdek Meggyesek is támogatták, mert pártfüggetlen kérdést vetett fel. Megkerestek sokan és elmondták , ezt az adót ők nem tudják kifizetni. Volt képviselőként és az őszi választásokon induló képviselőjelöltként nekem kötelességem az elesetteket segíteni és képviselni.
Nem szégyenlem, hogy résztvehettem ezen a békés demonstráción és láthattam egy kezdődő összefogást az emberek részéről. A hatalom, -azért mert 17% nyi szavazatot kapott -, nem tehet meg bármit. Ismerve az előző négy év történéseit a helyi politikában bizton mondhatom, hogy mivel ellenőrízhetetlen módon elköltötték a felvett hiteleket most sürgősen bevételre van szükségük.

Adóemelési törekvésükben négy évig a kereszténydemokraták megakadályozták T. Mészáros Andrást és körét. Az új ciklusban itt Érden nem is vállatuk velük a politikai közösséget . Felháborítónak tartom, hogy alig esküdtek fel már tisztogattak és egyből az adóbevételek növelésére tettek javaslatot.
Kapkodva, meggondolatlanul döntöttek novemberben. Pótolható lenne ez a bevétel, ha valóban komolyan gondolnák a takarékosságot. Kiadásokat kellene csökkenteni: hírlevelek, újságok tanácsadók, szakértők költségei bőven csökkenthetők lennének.
A televíziós közvetítést elnézve a polgármester nem tágít, fittyet hány a fidesz országos politikájára, ingatlanadóval kapcsolatos álláspontjára.
Az Érdi Lapban megjelent írás magát a"szerzőt"minősíti. Egybe mos mindenkit, minősít, megsért, ítél. A szerzővel kapcsolatban nem csalódtam, ő már nem tud változni, igazi talpnyaló.

Dr. Schütz István

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 18:05, szerda | Belföld

Öt éve volt ilyen nagy migrációs nyomás a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon

2015 óta nem tapasztaltak a keddihez hasonló migrációs nyomást a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

2020. December 02. 17:05, szerda | Belföld

Felvette a pedofil, ahogy a saját gyerekével erőszakoskodik

Elfogtak egy 35 éves budapesti férfit, aki zaklatta a saját gyerekét és több mint négyszáz olyan felvételt töltött fel az internetre, amely gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázolja

2020. December 02. 16:03, szerda | Külföld

Nagytakarítás kezdődik az űrben

Az Európai Űrügynökség (ESA) 86 millió eurós szerződést írt alá a ClearSpace nevű svájci start-up vezette csoporttal a világ első űrszemét-eltakarító misszióját megrendelve.

2020. December 02. 15:01, szerda | Belföld

Még lehet jelentkezni a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáira

Péntekig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételire az általános iskolások - közölte az Oktatási Hivatal szerdán. Az írásbeliket az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartásával tartják meg január 23-án.