Városlista
2020. április 8, szerda - Dénes

Hírek

2011. Február 14. 16:42, hétfő | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az Érdi Lap újrakezdi (2010.02.10.)

Az Érdi Lap újrakezdi (2010.02.10.)

Érdi Lap - reagálások 2011.február eleje, demonstráció

Érdi Lap - reagálások 2011.február eleje, demonstráció

Az Érdi Lap újrakezdi(2010.02.10.)

Ahogy megjósoltuk, nem ért váratlanul bennünket a nevezett sajtótermék megnyilvánulása a demonstrációval kapcsolatosan. A városvezetés tudatosan használja és kihasználja saját céljai elérésére, úgy gondolja, hogy keze tiszta tud maradni, ha a lap sározza be önmagát vitriolos írásaival. A választások alatti csúsztatásairól, mocskolódásairól, lejáratásairól már hírt adtunk akkoriban.

Most nem akarunk belemenni a demonstráció létszámvitáiba, nézze meg a fényképeket! A lap megismétli szajkózva a Segesdi János által kitalált 250-300-as létszámot. Nagy örömünkre elismeri, hogy nem csak MSZP-sek demonstráltak, hiszen büszkén említi nagyon prominens jobboldali politikusok és hozzátartozóikat is a tüntetésen résztvevők között. Az a baj ezzel, hogy a rossz és elnagyolt, többekre súlyos terheket rakó adórendelet ellenzőit már nem lehet primitív módon rányomni a "komcsikra", ahogy ez talán még eredményes is volt a választások idején. Szóval, olyanok álltak egymás közelében az ominózus demonstráción, akik különben nagyon ellenkező politikai és világnézeti elveket vallanak. A közös nevező: a mértéktelen adókivetés, valamint az ehhez hiányzó erkölcsi alap, és hitelesség. Ezt akkor játszotta el a városvezetés, amikor a korábbi években 100 milliókat fizetett ki nagyon gyanús körülmények között, céges összefonódások hálója vette körül, amelyek személyi összefonódásokkal jártak. Nem véletlen, hogy hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.Nem ajánljuk, de itt elolvashatja az ominózus cikket! ( Ha majd megjelentetik!

Dr. Schütz István levele, akit megemlít az Érdi Lap

Az Érdi Lap vitriolos újságírója újra megtalált. Tudjuk ki ő, a megélhetésért küzdő süket és vak pártkatona aki bármilyen hazugságra képes amit a gazdája kér, vagy követel.
Igen, résztvettem az MSZP által meghírdetett csendes demonstráción, mert egyetértettem és egyetértek a céljával. Szolidáris vagyok minden olyan adóbefizetésre kötelezett emberrel akinek ez a nemvárt kiadás komoly nehézséget fog okozni.

Ezt a rendezvényt a Civil Érdek Meggyesek is támogatták, mert pártfüggetlen kérdést vetett fel. Megkerestek sokan és elmondták , ezt az adót ők nem tudják kifizetni. Volt képviselőként és az őszi választásokon induló képviselőjelöltként nekem kötelességem az elesetteket segíteni és képviselni.
Nem szégyenlem, hogy résztvehettem ezen a békés demonstráción és láthattam egy kezdődő összefogást az emberek részéről. A hatalom, -azért mert 17% nyi szavazatot kapott -, nem tehet meg bármit. Ismerve az előző négy év történéseit a helyi politikában bizton mondhatom, hogy mivel ellenőrízhetetlen módon elköltötték a felvett hiteleket most sürgősen bevételre van szükségük.

Adóemelési törekvésükben négy évig a kereszténydemokraták megakadályozták T. Mészáros Andrást és körét. Az új ciklusban itt Érden nem is vállatuk velük a politikai közösséget . Felháborítónak tartom, hogy alig esküdtek fel már tisztogattak és egyből az adóbevételek növelésére tettek javaslatot.
Kapkodva, meggondolatlanul döntöttek novemberben. Pótolható lenne ez a bevétel, ha valóban komolyan gondolnák a takarékosságot. Kiadásokat kellene csökkenteni: hírlevelek, újságok tanácsadók, szakértők költségei bőven csökkenthetők lennének.
A televíziós közvetítést elnézve a polgármester nem tágít, fittyet hány a fidesz országos politikájára, ingatlanadóval kapcsolatos álláspontjára.
Az Érdi Lapban megjelent írás magát a"szerzőt"minősíti. Egybe mos mindenkit, minősít, megsért, ítél. A szerzővel kapcsolatban nem csalódtam, ő már nem tud változni, igazi talpnyaló.

Dr. Schütz István

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 08. 20:10, szerda | Belföld

A járvány idején is segít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A koronavírus-járvány ideje alatt is segít a rászoruló gyerekeknek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

2020. Április 08. 18:17, szerda | Belföld

Arcon köhögtek és koronavírussal fenyegettek várakozókat Szombathelyen

Szándékosan arcul köhögte és koronavírus-fertőzéssel fenyegette az embereket egy szombathelyi patika előtt két férfi, ezért garázdaság szabálysértése miatt pénzbírságra ítélte őket a Szombathelyi Járásbíróság

2020. Április 08. 18:07, szerda | Bulvár

Nick Cave jövőre pótolja idén elmaradó budapesti koncertjét

Jövőre pótolja Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds a koronavírus-járvány miatt idén június 2-án elmaradó magyarországi koncertjét.