Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2011. Február 16. 04:06, szerda | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az Érdi Városi Televízió a csütörtöki közgyűlésről készített összeállításában megint részrehajló volt.

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az Érdi Városi Televízió a csütörtöki közgyűlésről készített összeállításában megint részrehajló volt.

Hosszan beszámolt egy ingatlanadóval kapcsolatos előterjesztésről amit Dr. Csőzik László jegyzett, míg egy másikról egyetlen szóval sem tudósított.A Jakab-Döcsakovszki adórendelet módosítást- a másikkal szemben azonnal el lehetett volna fogadni! Lesöpörték, elhallgatták!

Pulai Edina (Jobbik) nemmel szavazott a költségvetésre, ezt indokolja. Javaslatot tesz egy krízisalap megteremtésére. Dr. Csőzik László (2030 Egyesület) elmondja miért tartózkodott: időzített bombák vannak a költségvetésben. Sajnálattal veszi tudomásul, hogy a többség erőből politizál az adóval kapcsolatban is, lesöpörték javaslatait. Jakab Béla sem fogadja el a költségvetést, ketyeg az adósságbomba, még mindig sok helyen látszik a pazarlás, túlköltés, mint az elmúlt években is. Alternatív költségvetés készül majd!

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 18:05, szerda | Belföld

Öt éve volt ilyen nagy migrációs nyomás a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon

2015 óta nem tapasztaltak a keddihez hasonló migrációs nyomást a Csongrád-Csanád megyei határszakaszon - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

2020. December 02. 17:05, szerda | Belföld

Felvette a pedofil, ahogy a saját gyerekével erőszakoskodik

Elfogtak egy 35 éves budapesti férfit, aki zaklatta a saját gyerekét és több mint négyszáz olyan felvételt töltött fel az internetre, amely gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázolja

2020. December 02. 16:03, szerda | Külföld

Nagytakarítás kezdődik az űrben

Az Európai Űrügynökség (ESA) 86 millió eurós szerződést írt alá a ClearSpace nevű svájci start-up vezette csoporttal a világ első űrszemét-eltakarító misszióját megrendelve.

2020. December 02. 15:01, szerda | Belföld

Még lehet jelentkezni a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáira

Péntekig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételire az általános iskolások - közölte az Oktatási Hivatal szerdán. Az írásbeliket az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartásával tartják meg január 23-án.