Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Február 16. 04:06, szerda | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az Érdi Városi Televízió a csütörtöki közgyűlésről készített összeállításában megint részrehajló volt.

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az Érdi Városi Televízió a csütörtöki közgyűlésről készített összeállításában megint részrehajló volt.

Hosszan beszámolt egy ingatlanadóval kapcsolatos előterjesztésről amit Dr. Csőzik László jegyzett, míg egy másikról egyetlen szóval sem tudósított.A Jakab-Döcsakovszki adórendelet módosítást- a másikkal szemben azonnal el lehetett volna fogadni! Lesöpörték, elhallgatták!

Pulai Edina (Jobbik) nemmel szavazott a költségvetésre, ezt indokolja. Javaslatot tesz egy krízisalap megteremtésére. Dr. Csőzik László (2030 Egyesület) elmondja miért tartózkodott: időzített bombák vannak a költségvetésben. Sajnálattal veszi tudomásul, hogy a többség erőből politizál az adóval kapcsolatban is, lesöpörték javaslatait. Jakab Béla sem fogadja el a költségvetést, ketyeg az adósságbomba, még mindig sok helyen látszik a pazarlás, túlköltés, mint az elmúlt években is. Alternatív költségvetés készül majd!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.