Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2011. Február 16. 04:06, szerda | Helyi
Forrás: www.meggyesek.hu

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az Érdi Városi Televízió a csütörtöki közgyűlésről készített összeállításában megint részrehajló volt.

Az ellenzék Érden nem támogatja a költségvetést

Az Érdi Városi Televízió a csütörtöki közgyűlésről készített összeállításában megint részrehajló volt.

Hosszan beszámolt egy ingatlanadóval kapcsolatos előterjesztésről amit Dr. Csőzik László jegyzett, míg egy másikról egyetlen szóval sem tudósított.A Jakab-Döcsakovszki adórendelet módosítást- a másikkal szemben azonnal el lehetett volna fogadni! Lesöpörték, elhallgatták!

Pulai Edina (Jobbik) nemmel szavazott a költségvetésre, ezt indokolja. Javaslatot tesz egy krízisalap megteremtésére. Dr. Csőzik László (2030 Egyesület) elmondja miért tartózkodott: időzített bombák vannak a költségvetésben. Sajnálattal veszi tudomásul, hogy a többség erőből politizál az adóval kapcsolatban is, lesöpörték javaslatait. Jakab Béla sem fogadja el a költségvetést, ketyeg az adósságbomba, még mindig sok helyen látszik a pazarlás, túlköltés, mint az elmúlt években is. Alternatív költségvetés készül majd!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 05. 08:25, vasárnap | Kék hírek

Ketten is meghaltak egy galgamácsai balesetben

Ketten életüket vesztették és hárman megsérültek abban a balesetben, amelyben egy autó Galgamácsa és Iklad között lesodródott az úttestről, majd a vasúti pályára zuhant - közölte a rendőrség honlapján szombaton.

2020. Április 05. 08:23, vasárnap | Belföld

Meghalt két beteg és 700 fölé emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt két 80 év feletti idős beteg, és 733-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - írta a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel.

2020. Április 05. 08:11, vasárnap | Belföld

Virtuális kirándulásra biztatnak a természetjárók

A Magyar Természetjáró Szövetség is azt kéri, hogy a koronavírus-járvány idején mindenki maradjon otthon, és csak virtuálisan kiránduljon, online induljon a természetbe.