Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 25. 11:25, szombat | Bulvár
Forrás: Rtl klub,google;szerző:Hné Hajni

Attila,Csaba és Seherezádé a Fináléban!

Attila,Csaba és Seherezádé a Fináléban!

A tegnap esti párbaj Fecó és Attila között az "összeférhetetlen" fiú győzelmével zárult!

Vége tért a Való Világ 5 utolsó párbaja. A szavazók örömére (vagy megnyerésére, ösztönzésére) a műsor előtt kivételesen nem csak fantomképet mutatott a csatorna, hanem konkrét eredményt.
A százalékok alapján Fecó fölényesen vezetett.

Az összefoglaló végeztével Fecó jött ki elsőnek a stúdióba! Látszott rajta az izgalom, búcsúzás közben már elsírta magát. Aztán a családját látva erőre kapott, amit láthatóan a párbaj alatt tartott is. Nem nagyon lehetett zavarba hozni.
Attila búcsúzása is rövidre sikeredett. A hangulata Fecóéra hasonlított, bár jobban igyekezett erősnek mutatni magát.

A két férfi az egész párbajban a saját igazát hajtotta. Fecó kicsit hangosabban, de a nagy hangos összecsapás, amitől Attila már a párbaj előtt tartott, elmaradt. Attila meglepően rendesen viselkedett, nem kezdeményezett szócsatákat, Fecóval szemben szinte végig elismerően, korrekt módon viselkedett, csak akkor ment bele vitákba, amikor azt Fecó kezdeményezte. A dumagép legfőbb érve az volt, hogy Attila túllépte a játék határait, mert nem érzelmi alapokon döntött, és sok villatársára aggatott sértő szavakat, amiknek nem mérte fel a kinti életbeli súlyát.

fotó: Rtl klub

A villában már csak két ember várta a leendő párbajgyőztest. Csaba Fecót várta, Seherezádé pedig Attilát, akit az utolsó héten eléggé megkedvelt.

A szavazatok lezárása előtt 10-12 perccel Balázs megmutatta nekik is az állást, persze fantomképekkel, akkor láthatóan mindkét párbajozó összeomlott. Arcukon döbbenet és félelem látszódott. Kapkodták a levegőt, és Fecó ismételten elsírta magát.

Végül felfedték a képeket és Attila nem csak megfordította az eredményt, de elsöprő fölénnyel, a szavaztok 77%-ával sikerült nyernie.

A Finalisták a Vasárnap Esti döntőben tehát: Attila, Csaba és Seherezádé.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.