Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 16. 17:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok - fotók: police.hu

Átrendezték a jelzőtáblákat, a rendőrségen kötöttek ki

Átrendezték a jelzőtáblákat, a rendőrségen kötöttek ki

Jelzőtáblákat rendezett át Tószegen két férfi, akiket elfogtak a rendőrök a közlekedés biztonsága ellen vétség miatt Tószegen.

Két férfi Tószegen február 15-én 0 óra 15 perc és 0 óra 40 perc között oszlopostól kiemelt két közlekedési jelzőtáblát a földből és azokat áthelyezték egy belterületi kereszteződésben lévő villanyoszlopra, továbbá egy másik jelzőtáblát 70 fokkal elfordítottak. A rendőrök a térfigyelő kamera felvételei, továbbá adatgyűjtések alapján azonosították, elfogták és előállították a 27 és 38 éves helyi lakosokat, akiket gyanúsítottként kihallgattak - közölte a rendőrség.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.