Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2011. Augusztus 25. 14:45, csütörtök | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Asafa Powell is kihagyja a 100 m-es számot

Asafa Powell is kihagyja a 100 m-es számot

Nem indul 100 méteres síkfutásban a szombaton kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon Asafa Powell, a jamaicaiak korábbi világcsúcstartója. Erről a sprinter ügynöke számolt be újságíróknak Dél-Koreában.

 A 28 éves vágtázót honfitársa, a világcsúcstartó és címvédő Usain Bolt egyik legfőbb riválisaként tartották számon, de úgy tűnik, az augusztusban Budapesten elszenvedett ágyéksérülése megakadályozza abban, hogy rajthoz álljon.

A jamaicai csapat egyelőre nem erősítette meg a hírt – a csapatvezető Grace Jackson csak annyit mondott, hogy technikai értekezletet kell tartani –, de Powell ügynöke, Paul Doyle arról beszélt, hogy a sprinter csak a 4x100-as számban indulhat el szeptember 4-én.

Powell augusztus 6-i londoni fellépését is a sérülése miatt hagyta ki, ám akkor még úgy tűnt, a 28 éves atléta felépülhet Tegura.

A műtét után lábadozó amerikai Tyson Gay szintén nem indul a világbajnokságon, míg a doppingvétségen ért Mike Rodgers – aki megnyerte az idén az Egyesült Államok bajnokságát – visszalépett a versenytől.

A férfi 100 méteres síkfutás futamai szombaton kezdődnek Dél-Koreában, míg a döntőt vasárnap rendezik. Powellt állítólag Michael Frater helyettesítheti a jamaicaiaknál.

Címkék: atlétika

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 01. 21:11, csütörtök | Sport

A Juventus, a Barcelona és a Dinamo Kijev lesz az FTC ellenfele

A 25 év után főtáblás Ferencváros a Juventus, az FC Barcelona és a Dinamo Kijev csapatával került azonos csoportba csütörtökön a labdarúgó Bajnokok Ligája genfi sorsolásán.

2020. Október 01. 05:00, csütörtök | Sport

Szabó Krisztián: A Rally2-es versenyzőink mindenért kárpótoltak

Az East Motorsport szép eredményeit Egerben nagyrészt a Rally2-es párosok szállították. Szabó Krisztiánnal, a csapat vezetőjével beszélgettünk.

2020. Szeptember 27. 08:00, vasárnap | Sport

Tour de Hongrie - Májusban rendezik a jövő évi viadalt

Május 12-től 16-ig szerepel a Tour de Hongrie a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) jövő évi, frissen nyilvánosságra hozott versenynaptárában.

2020. Szeptember 24. 08:40, csütörtök | Sport

Szerencsés győzelem a Kakucs Ringen

Szeptember 12-13-án zajlott az Euroaszfalt Rallycross Országos Bajnokság negyedik futama, amit Nagy Beni szerencsésen meg is nyert.