Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 08. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Árverésre bocsátja jó állapotú berendezéseit a Tesco

Árverésre bocsátja jó állapotú berendezéseit a Tesco

Online árverésre bocsátja a Tesco működésből kivont, használt, de jó állapotú berendezéseit – adta hírül aNapi. Összesen 139 tétel kerül kalapács alá, köztük eladópultok, vitrinek, bálázógépek, informatikai berendezések és a saját pékségekben használt eszközök.

Elárverezi használt, de jó állapotú eszközeit a Tesco, azokra az interneten lehet licitálni. Az áruházlánc hagyományosan az online árverést választja, ugyanis ez teszi lehetővé, hogy mindenki egyenlő feltételekkel, tisztességesen versenyezhessen a tételekért - adta hírül a portál.

A lebonyolítással - mint a korábbi alkalmakkor is - az Intergavel Aukciószervező Kft.-t. bízták meg. Természetesen személyes megtekintés is lehetséges, míg a pontos feltételeket, a részvételi szabályzatot, és a fizetés módját az aukciószervező honlapján közlik.

Összesen 139 tétel keresi új gazdáját, a kezdő kikiáltási ár 35 400 euró, a licit pedig október 16-ig tart. Meghatározó termékcsoport a sütőipari gépeké, berendezéseké, de ezen kívül nyújtógépek, kenyereskocsik, pizzakemencék, zsemleosztók is találhatóak az oldalon, amelyeket a Tesco saját pékségei használtak.

Egyes berendezéseket azért adnak el, mert a hipermarket üzleti politikája és az eszközök elavulása miatt mindenképpen szükséges a cseréjük, értékesítésük, függetlenül attól, hogy még használhatók. Az aukción az üzletekben használt bútorokat, vitrineket, eladópultokat is megvásárolhatják, de speciális igényt kielégítő bálázógépek is találhatók az árverési oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.