Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2011. Július 25. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Amy öngyilkos lett?

Amy öngyilkos lett?

Egyes feltételezések szerint Amy Winehouse szándékosan vetett véget az életének, mert nem bírta elviselni, hogy magára hagyta szerelme, Reg Traviss.

 Miközben az egész világ a szombaton elhunyt Amy Winehouse-t gyászolja, sokan megpróbálják kitalálni, hogy mi is történhetett a zenetörténelem egyik legnagyobb tehetségével. Egyesek abban hisznek, hogy Wino halálra itta magát szerelmi bánatába, ugyanis nem tudta túltenni magát rajta, hogy nemrég végleg szakított vele rendező kedvese, Reg Traviss. De amíg a toxikológiai vizsgálat nem készül el, ez csak egy feltételezés.

Akárcsak az, hogy drogokkal küldte halálba magát. Tegnap ugyanis olyan hírek láttak napvilágot, hogy Amy kokaint, ecstasy-t és ketamint vásárolt a dílerétől. Ezt azonban hamar megcáfolták többen is. Egyrészt a rendőrök nem találtak semmilyen kábítószert, vagy annak tárolására szolgáló dolgot a lakásában. Másfelől pedig a biztonsági emberei bizton állítják, hogy Winehouse a halála előtt mindössze az orvosát látogatta meg, illetve az anyjával ebédelt egyet még pénteken. Majd szombat reggel közölte, hogy ne zavarják, mert aludni akar. Valószínűleg nem sokkal ezután következett be a tragédia, de csak hat órával később, délután négy körül talált rá a biztonsági főnöke. Így hiába hívta ki a mentőket, ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az anyja, Janis szerint lánya korai elvesztése csak idő kérdése volt. Ő legbelül már régen tudatosította magában, hogy Amy szomorú véget fog érni a közeljövőben, ugyanis az önpusztítása fékezhetetlen kereteket öltött, mióta Reg elhagyta. Erre pedig teljesen ráment a szervezete, amit mindenki más is észrevett az utolsó nyilvános megjelenésein. Pár hónapja a rehabra való részeg bevonulása is már intő jel volt arra, hogy ennyire mélyre még soha nem süllyedt a függőségei miatt. Aztán júniusban, utolsó fellépésén gyakorlatilag azt sem tudta hol van, és képtelen volt az éneklésre. A káoszba fulladt belgrádi koncertjét követően, az összes nyárra tervezett európai megjelenését törölték, köztük a magyarországival is. Ám szerdán még egyszer színpadra állt keresztlánya, Dionne Bromfield koncertjén. De énekelni ott sem tudott, csupán táncolgatott. Amiről akkor még senki nem tudhatta, hogy ez a búcsúja a világtól.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 15:08, szerda | Bulvár

Megválasztotta az év legszexibb férfiját a People magazin

John Legend amerikai zenész lett 2019 legszexibb férfija a People magazin szerint - írta a The Hollywood Reporter.

2019. November 13. 09:00, szerda | Bulvár

Jane Fonda keményen fellépne azok ellen, akik nem tartanak a klímaváltozás ellen harcolókkal

Bíróság elé kellene állítani azokat, akik nem tartanak a klímaváltozás ellen harcolókkal - fejtette ki Jane Fonda amerikai színésznő a Viceland televíziónak adott interjújában.

2019. November 13. 07:12, szerda | Bulvár

Mintegy 622 millió forint jogdíjat fizet ki az Előadóművészi Jogvédő Iroda

Összesen 622 millió forint jogdíjat fizet ki az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) több mint 36 ezer magyar és külföldi előadóművésznek műsoraik 2018-as felhasználása után.

2019. November 13. 06:52, szerda | Bulvár

Kovács Nóri újra gondolta az Országimázs dalt - VIDEÓ

Egyszerre népi és modern Kovács Nóri – Repülj madár című dala