Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2012. Január 31. 08:04, kedd | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

All Star-gála: megvan a keret, illetve a kezdőötös

All Star-gála: megvan a keret, illetve a kezdőötös

Összeállt az először Rátgéber László irányításával szereplő magyar férfi kosárlabda-válogatott kerete.

Továbbá a szurkolói szavazatok alapján kialakult a légióscsapat kezdőötöse a vasárnap sorra kerülő All Star-kosárlabdagálára.

A külföldiek kezdőötösének névsorára vasárnap éjfélig lehetett voksolni, és a szövetség (MKOSZ) hétfői tájékoztatása szerint mintegy 7500 drukker adta le szavazatát az interneten. A keret többi tagját a légiósok edzőjének felkért Bencze Tamás nevezi meg egy-két napon belül.

A nemrég kinevezett Rátgéber László az idehaza szereplő kosarasokból állította össze a válogatottat az eseményre, amelyet a budapesti Körcsarnokban rendeznek.

A magyar válogatott kerete:

Wittmann Krisztián (Kecskeméti KSE), Simon László (Falco-Szova KC Szombathely), Vojvoda Dávid (Atomerőmű SE), Molnár András (Kis Rába menti Takarék Soproni KC), Ferencz Csaba (Fortress-Lami Véd Körmend), Heindlein Roland (Albacomp Fehérvár), Gáspár Dávid (Zalakerámia ZTE KK), Kovács Péter (Pécsi VSK-PannonPower), Keller Ákos (Albacomp Fehérvár), Morgen Ferdinánd (Atomerőmű SE), Szabó Zsolt (Falco-Szova KC Szombathely), Tóth Ádám (Atomerőmű SE), Tóth Gergely (Zalakerámia ZTE KK), Csorvási Milán (Kecskeméti KSE), Szabó Miklós (Factum Sport Debrecen).

A légiósok kezdőötöse (az internetes szavazás alapján):

Lorenzo Williams (Atomerőmű SE), Jibril Hodges (Jászberényi KSE), Damian Hollis (Albacomp Fehárvár), Rashad Bell (Fortress-Lami Véd Körmend), Darian Townes (Fortress-Lami Véd Körmend)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.