Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2011. December 22. 12:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Alkoholért engedte át a kamionokat

Alkoholért engedte át a kamionokat

Pénzért, cigarettáért vagy alkoholért engedte át a külföldi kamionosokat a magyar–román határon az egyik ártándi útlevélkezelő – értesült szerdán az MTI Hírcentrum. A rendőrt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Az m1 Híradójában elhangzott: a gyanú szerint az útlevélkezelő a kilépésre jelentkező külföldi kamionsofőröktől kisebb-nagyobb összegeket vagy árucikkeket fogadott el, cserébe nem rótta fel az esetleges szabálytalanságokat. Így az útlevélkezelő, akire a Nemzeti Védelmi Szolgálat figyelt fel, egy-egy szolgálatban 120-130 ezer forintot is keresett.

A főtörzsőrmestert múlt szombaton szolgálat közben fogták el az Országos Rendőr-főkapitányság és a Debreceni Nyomozó Ügyészség munkatársai. Elfogásakor a zsebében 400 eurót, az útlevélkezelő fülkében márkás italokat, cigarettát, édességet és kávét, lakásán pedig 10 ezer eurót és további nagy mennyiségű szeszes italt és dohányárut találtak. Ellene hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt indítottak eljárást, a bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 30. 07:34, hétfő | Kék hírek

Kétszer is döfött egy betörő Ócsán

A helyszín közelében elfogták a támadót a rendőrök a polgárőrök közreműködésével. A férfit emberölés kísérlete miatt vették őrizetben.

2020. Március 30. 05:00, hétfő | Kék hírek

Ötmillió forintnyi vágott dohányt találtak a vállaji határátkelőn

Közel ötmillió forint értékű csempészett vágott dohányt találtak két személyautóban a vállaji magyar-román határátkelőhelyen szombat éjjel

2020. Március 29. 18:06, vasárnap | Kék hírek

Közlekedési vitából lett brutális verés és orrcsonttörés

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2020. Március 28. 17:06, szombat | Kék hírek

Üveggel dobta meg a mentőket

A budapesti rendőrök garázdasággal gyanúsítják a 28 éves férfit.