Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2011. December 22. 12:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Alkoholért engedte át a kamionokat

Alkoholért engedte át a kamionokat

Pénzért, cigarettáért vagy alkoholért engedte át a külföldi kamionosokat a magyar–román határon az egyik ártándi útlevélkezelő – értesült szerdán az MTI Hírcentrum. A rendőrt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Az m1 Híradójában elhangzott: a gyanú szerint az útlevélkezelő a kilépésre jelentkező külföldi kamionsofőröktől kisebb-nagyobb összegeket vagy árucikkeket fogadott el, cserébe nem rótta fel az esetleges szabálytalanságokat. Így az útlevélkezelő, akire a Nemzeti Védelmi Szolgálat figyelt fel, egy-egy szolgálatban 120-130 ezer forintot is keresett.

A főtörzsőrmestert múlt szombaton szolgálat közben fogták el az Országos Rendőr-főkapitányság és a Debreceni Nyomozó Ügyészség munkatársai. Elfogásakor a zsebében 400 eurót, az útlevélkezelő fülkében márkás italokat, cigarettát, édességet és kávét, lakásán pedig 10 ezer eurót és további nagy mennyiségű szeszes italt és dohányárut találtak. Ellene hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt indítottak eljárást, a bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 12:39, szombat | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték a zsámboki gyilkost

Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken, első fokon azt a férfit, aki 2017 őszén megerőszakolt, majd megölt egy idős asszonyt a Pest megyei Zsámbokon.

2020. Január 18. 08:09, szombat | Kék hírek

Kiadják az emberölés miatt keresett norvég férfit a magyar hatóságok

Elrendelte a Fővárosi Törvényszék pénteken annak a norvég állampolgárságú férfinak az átadását, akit emberölés miatt kerestek a norvég hatóságok - tudatta a törvényszék sajtóosztálya pénteken.

2020. Január 17. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyilkosságért körözött norvég férfit fogtak a magyar rendőrök

A magyar rendőrök a norvég hatóságok által, emberölés miatt körözött norvég állampolgárságú férfit fogtak el a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

2020. Január 17. 06:27, péntek | Kék hírek

Elítélték a siófoki vállalkozó gyilkosait

Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt jogerősen húsz és tizennyolc év fegyházbüntetésre ítélte csütörtökön a Pécsi Ítélőtábla azt a két férfit, aki 2014-ben megölt és kirabolt egy vállalkozót Siófokon.