Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. December 22. 12:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Alkoholért engedte át a kamionokat

Alkoholért engedte át a kamionokat

Pénzért, cigarettáért vagy alkoholért engedte át a külföldi kamionosokat a magyar–román határon az egyik ártándi útlevélkezelő – értesült szerdán az MTI Hírcentrum. A rendőrt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Az m1 Híradójában elhangzott: a gyanú szerint az útlevélkezelő a kilépésre jelentkező külföldi kamionsofőröktől kisebb-nagyobb összegeket vagy árucikkeket fogadott el, cserébe nem rótta fel az esetleges szabálytalanságokat. Így az útlevélkezelő, akire a Nemzeti Védelmi Szolgálat figyelt fel, egy-egy szolgálatban 120-130 ezer forintot is keresett.

A főtörzsőrmestert múlt szombaton szolgálat közben fogták el az Országos Rendőr-főkapitányság és a Debreceni Nyomozó Ügyészség munkatársai. Elfogásakor a zsebében 400 eurót, az útlevélkezelő fülkében márkás italokat, cigarettát, édességet és kávét, lakásán pedig 10 ezer eurót és további nagy mennyiségű szeszes italt és dohányárut találtak. Ellene hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt indítottak eljárást, a bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.