Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2012. December 03. 10:01, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Alekosztól és más celebektől is csalt ki pénzt a lefülelt álbróker

Alekosztól és más celebektől is csalt ki pénzt a lefülelt álbróker

Tóth Gabi erről nem beszél.

Milliárdokat csalt ki ügyfeleitől egy nagykátai ikerpár. Mint a Népszabadság írta, a magukat brókernek kiadó férfiak Budapesten tevékenykedtek egy "befektetésgyűjtő szervezet"nevében. Celebeket is átvertek a csalók.

A ValóVilág egykori győztese, Alekosz és Müller Attila is futhat a pénze után. A tévés műsorvezető azt állítja, akkor vágott bele a dologba, amikor leégett a háza és szüksége volt a pénzre. Az ügyleten körülbelül félmillió forintot vesztett. Alekosz, az okostojás egykori valóságshow-hős nem akarta kommentálni a kínos esetet, így nem tudni, mennyi pénzt szedtek ki tőle a csaló brókerek.

A nagykátai kötődésű ikrek, a "vállalkozás" vezetői állítólag két éve látványos szereplői a budapesti éjszakai életnek, szórták a pénzt és szép nőkkel, drága autókkal jelentek meg, illetve tévéműsorokat szponzoráltak, és jótékonykodtak. Születésnapjukon tizenötmilliós bulit rendeztek egy óbudai klubban, ahol celebek is megjelentek. Kökény Attila a lapnak elmondta:
- Többünket megrendeltek, a Happy Birthday-t kellett elénekelni, aztán váltottam pár szót Király Viktorral, és mentem a dolgomra - mondta az egykori megasztáros. Állítólag ott volt Tóth Gabi is, aki azonban erről nem kívánt nyilatkozni.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai november 20-án elfogták a szervezet egyik feltételezett irányítóját és egyik brókerét, emiatt - információk szerint - a szövevényes csalási ügyszámos kulcsfigurája már elhagyta vagy elhagyni készül az országot.

Címkék: Alekosz, bulvár, Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.

2020. Október 19. 12:55, hétfő | Bulvár

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban - írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.

2020. Október 19. 08:00, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Tapenade és Bruschetta - VIDEÓ

Robival egy karakterében nagyon hasonló előételt készíthettek, ha velünk tartotok!

2020. Október 18. 08:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Ricottás pirítós - VIDEÓ

Feri egy gyors reggelit készít nekünk, ami eltér a hagyományostól. Egyszerű, mégis finom!