Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Szeptember 16. 12:20, péntek | Belföld
Forrás: http://szabadeuropa.shp.hu/

Akkor most tényleg a zsidók a hibásak?

Akkor most tényleg a zsidók a hibásak?

Figyelem! Ma kényes téma következik. De lehet, hogy inkább tabu témának kellene mondani. Kétszeresen is tabu. A társadalom egyik fele felháborodik, ha valaki zsidózik és nem hajlandó beszélni a témáról, de még nagyobb baj, hogy, akik zsid

A csapda neve antiszemitizmus, rasszizmus, és a politika. Egyébként is azt figyeltem meg, hogy a két legjobban megosztó dolog a politika és a vallás. Pedig milyen egyszerű dolog lenne például ugye a vallásszabadság betartása. Mindenki higgyen, amiben akar, de az ne fonódjon össze az állami irányítással. Ezt ugyebár úgy hívják, hogy az állam és az egyház szétválasztása. Az összes vallás legyen azonos elbírálás alatt, mondjuk ne kapjon senki sem állami támogatást és adókedvezményt sem. Vagy éppen kapjon mindegyik mind a kettőt. Tök mindegy csak legyen egységes és egyenlő mérce. Mikor kell mégis egyházi törvényt alkotni? Hát akkor, ha van néhány vallási vezető, aki éppen elhatározza, hogy az ő egyháza kapjon pénzt, paripát, de a többi ne, mert ugye annyi pénz már nincs. Na, ez kérem a megosztás melegágya. Nem is beszélve arról, hogy ellentmond a vallásgyakorlás szabadságának. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a vallások nagy része a szeretetről szól és prédikál, de igencsak ellenséges a másik vallások követőivel szemben. Mindenesetre elgondolkodtató!) Szóval a mi kis egyháztörvényünk sima egyszerű irigység és kirekesztés!



Az egyháztörvény csak azért jutott eszembe, mert Lázár János most kifakadt, hogy immár elég a zsidózásból és szigorú pénzbüntetést annak a képviselőnek, aki zsidózik. Itt aztán megint bajban leszünk, mi számít zsidózásnak?

De, itt és most szögezzük le újra azt, amit a Független SZABAD EURÓPA újság indulásánál mi már kijelentettünk.

1. Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy a világ valódi urai, és elnyomói felekezeti (vallási), vagy faji alapon gyülekeznek. Szó sincs róla!
2. Még nagyobbat téved, aki azt gondolja, hogy nincsenek elnyomók, akiknek egyetlen céljuk, hogy a világ népeit rabszolgaságban tartsák, azzal a szándékkal, hogy ezáltal ők irányítsák a Földet, és megtartsák hatalmukat.

A rasszizmus és az antiszemitizmus egy olyan zsákutca, és csapda, amit direkt azért hoztak létre, hogy egymással legyünk elfoglalva és az igazi elnyomók titokban a háttérben maradjanak. De hát tényleg, kik ők? Kik vannak a háttérben? Miért hiszik sokan, hogy úgy ámblokk a zsidók. Mondok egy nevet, a főelnyomók közül. Rothschild! Az egyszeri ember persze általánosít, tehát, ha a Rothschildok zsidók, akkor minden zsidó elnyomó. Otromba egyszerűsítés és katasztrofális tévedés.

Adolf Hitler híres mondása: "Milliók állnak mögöttem!" Ő persze az emberek millióira gondolt, de a gúnyplakáton jelezték, hogy a pénzemberek, a Rothschildok és a Rockefellerek pénzelték Hitlert.


Abban ugye megegyezhetünk, hogy Adolf Hitler nem volt éppen zsidóbarát. Egyébként Hitler is egy elnyomó őrült gazfickó volt, aki úgy általában a zsidó népben látta minden rossz eredőjét. A megoldás, likvidálni őket. Nem tudom, hogy tudja-e a Kedves Olvasó ki volt Adolf Hitler legnagyobb mindügyi támogatója? Kitalálta? Igen a zsidó származású Rotshschild dinasztia és a szintén a nemzetközi bankári körök egyik vezetője, Rockefeller. Tudta azt például, hogy a Nemzeti Szocialista (náci) Németország híres hírhedt légierejének a Luftwaffénak egyetlen gépe sem tudott volna a levegőbe emelkedni, hogyha nem kapja meg az amarikai Rockefeller (Standard Oil) kezében lévő üzemanyagot és speciális kenőolajat. Elég lett volna csak beszüntetni a szállításokat és a németek nem tudják bombázni Londont, és nincs is angliai csata. De nem így történt a Rockefeller szállított a zsidógyűlölő Hitlernek.

A Luftwaffe gépei nem tudtak volna a levegőbe emelkedni, ha a Rockefellerek leállítják a speciális üzemanyag szállítást. Elmaradt volna a II. Világháború?

Apropó London. A Bank of England önként és dalolva adta át Németországnak az elfoglalt Csehország Angliában tartott aranykészletét. Ezek a dolgok is bizonyítják, hogy nincsenek úgy általában zsidók. Vannak persze elnyomó disznók, mint a Rotschildok, akik nagyrészt irányítják a világ pénzügyeit, és akik mellesleg nagyívben lesz..ták, hogy Hitler irtotta a zsidókat. Szóval azért, mert zsidó származású valaki nem azt jelenti, hogy megvédi a népét, attól még lehet sima elnyomó, rabszolgatartó.
Ők persze a háttérből, szivarfüstös szobában dörzsölgetik a kezeiket, hogy a világ népei nem ismerik fel őket, az elnyomóikat. Ha mégis lenne eset, hogy rájuk terelődik a gyanú, semmi perc alatt csinálnak nekünk egy kis cirkuszt , amin mi aztán rágódunk, mint eb a gumicsonton. Ilyenek az antiszemitizmus és a rasszizmus is. De ilyen cirkuszok az Öböl háborúk, az Afganisztán és Iraki háborúk. Az ikertornyok megrendezett ledöntése. A „terrorista” hullám. A norvégiai lövöldözés. Ezek mind mind megrendezett, és általuk közvetlenül vagy közvetve pénzelt dolgok.
Az elnyomók a háttérből irányítanak. Kiket használnak a mi mozgatásunkra a szánk befogására. Hát a politikusainkat. Ezek a szerencsétlenek egymással küzdenek és szakítják szét nemzetiket, akik ölre mennek, hogy Gyurcsány vagy Orbán, éppen csak azt nem veszik (vesszük) észre, hogy tök mindegy ki a báb, a paprikajancsi, ugyanis, akik a kezére húzzák és mozgatják azok ugyanazok.

Ezek mind mind csak figyelem elterelések, csak cirkusz, hogy ne lássuk a valóságot, miközben rabszolgaként élünk.


Az egész egy nagy bábszínház! Úgy kell elképzelni, mint egy arénát. Mi vagyunk a küzdőtéren a gladiátorok felülről meg néznek minket és jól szórakoznak rajtunk, ahogy öljük egymást. Hol egyikünknek, hol másikunknak adnak fegyvert a kezébe

. Hol egyikünknek, hol másikunknak adnak új embereket, erősítést és szövetségeseket. Az eredmény viszont garantált, mindegy ki győz lent, a hatalom a nézőtériek kezében van. A játszma olyan régen és olyan erősen folyik, hogy az arénában lévők nagy része már egyszerűen nem is veszi észre, hogy ő egy arénában harcol és vannak „nézők” is. Számukra már az egész világ nem más, mint csak maga az aréna porondja, nem is látják a nézőket, nem is tudnak róluk. Azoknak pedig pont ez a célja. Miközben itt lent megy a Gyurcsányozás, a cigánybűnözés, az antiszemitizmus, a Matolcsy egykulcsos adó és mindjárt fellendül a gazdaság, a munka világa, hovatovább már politikusokat akarnak lelőni, azok egymást börtönbe vetni.

A harc akkora, hogy a nézőtéri kacagás már el sem jut a fülünkig.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.