Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2011. Október 10. 07:21, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Egyre többen érdeklődnek végtörlesztésről a kormányablakoknál is. A hivatalokban úgy látják, akinek egy összegben megvan a pénze, az minél előbb szeretne végtörleszteni, hogy a költségei ne nőjenek tovább.

Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta: „a jogszabály úgy határozza meg, hogy december 31-ig, tehát 2011. december 31-ig lehet bejelenteni az igényt arra, hogy végtörleszteni szeretne valaki, utána 60 nap áll rendelkezésre, hogy a végtörlesztést realizálja. Mint mondta: az emberek többségét az érdekli, hogy akinek megvan a pénze, az minél előbb szeretné ezt a végtörlesztést prezentálni. Azt szeretnék, hogy a költségeik ne nőjenek tovább, illetve aki még gyűjtögeti a végtörlesztésre a pénzt, az iránt érdeklődik, hogy 60 napon túl is lehet-e végtörleszteni. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 08:52, péntek | Belföld

Befogták a nők száját, hogy ne sikítsanak, aztán raboltak

Elfogták azt a három férfit, akik követtek, falhoz szorítottak és kiraboltak két nőt Budapesten.

2020. Január 24. 07:19, péntek | Belföld

Fontos feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedésben

Fontos feladatai vannak Magyarországnak a drónközlekedés területén, és ebben a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt.-nek is nagy szerepe lesz

2020. Január 24. 06:15, péntek | Belföld

Akik a szuperhősöket gyógyítják

Nincs fehér köpenyük, de az egyik legnemesebb feladat az övék: hercegnőkre, szuperhősökre, bátor űrlényekre vigyáznak, hogy biztonságban teljesíthessék fantasztikus küldetéseiket, élhessenek át csodákat.

2020. Január 24. 05:02, péntek | Belföld

Javítóintézetbe küldték a szüleit megkéselő fiatal lányt

Négy év javítóintézeti nevelésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön azt a fiatal lányt, aki megkéselte apját és nevelőanyját egy évvel ezelőtt a Pest megyei Csemőn.