Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2011. Október 10. 07:21, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Egyre többen érdeklődnek végtörlesztésről a kormányablakoknál is. A hivatalokban úgy látják, akinek egy összegben megvan a pénze, az minél előbb szeretne végtörleszteni, hogy a költségei ne nőjenek tovább.

Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta: „a jogszabály úgy határozza meg, hogy december 31-ig, tehát 2011. december 31-ig lehet bejelenteni az igényt arra, hogy végtörleszteni szeretne valaki, utána 60 nap áll rendelkezésre, hogy a végtörlesztést realizálja. Mint mondta: az emberek többségét az érdekli, hogy akinek megvan a pénze, az minél előbb szeretné ezt a végtörlesztést prezentálni. Azt szeretnék, hogy a költségeik ne nőjenek tovább, illetve aki még gyűjtögeti a végtörlesztésre a pénzt, az iránt érdeklődik, hogy 60 napon túl is lehet-e végtörleszteni. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 14. 19:00, péntek | Belföld

Továbbra is stagnálás várható az ingatlanpiacon

A koronavírus-járvány miatt feltorlódott kereslet-kínálat miatt június-júliusban már a tavalyi szintet ütötte az ingatlanpiac Magyarországon, a szegmenst érintő hatások kioltják egymást, ezért még stagnálás várható

2020. Augusztus 14. 18:09, péntek | Belföld

A koronavírus-helyzetben nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat - mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 14. 16:58, péntek | Belföld

Harmincmilliót csaltak ki egy férfitől, aki ukrán cigarettát akart venni

Harmincmillió forintot csaltak ki Mátészalkán egy férfitől, aki ukrán zárjegyes cigarettát akart venni, de még a helyette átadni tervezett, kartondobozokba csomagolt szalmát sem kapta meg.

2020. Augusztus 14. 16:02, péntek | Belföld

Nagyszülei kertjében termesztette a kábítószert - VIDEÓ

A Sümegi Rendőrőrs munkatársai elfogtak egy 43 éves helyi lakost, büntetőeljárás indult ellene.