Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 15. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

A szőke fruska kitálalt: óvszer nélkül próbálta fel a hollywoodi világsztár

A szőke fruska kitálalt: óvszer nélkül próbálta fel a hollywoodi világsztár

Volt az a pénz, amiért részletesen kitálalt a 22 éves amerikai Sara Leal, a 33 éves, nős Ashton Kutcherrel töltött édes éjszakájáról.

Mindeddig csak találgatások láttak napvilágot arról, hogy meddig mentek el a San Diegó-i Hard Rock Hotel egyik emeleti szobájának erkélyén található jakuzziban, most azonban kiderült: a 48 éves színésznő, Demi Moore fiatal férjével reggelig tartó, felejthetetlen szexcsatát vívtak.

- Én elhittem, amikor azt állította Ashton, hogy külön vannak a feleségével - jelentette ki lelkiismerete megnyugtatására Sara, aki aztán belejött a mesélésbe és az amerikai magazinnak egy vad és szenvedélyes éjszakáról számolt be.

Kiderült, hogy a medencében aznap éjjel mindenki meztelen volt, ami senkit nem zavart. Kutcher egyszer csak megcsókolta a lányt, majd hajnali hatkor a hálószobában kötöttek ki. A férfi elvesztette a törölközőjét, a lány erre válaszul eldobta a köpenyét és szeretkeztek. Még az ismétlés is belefért, s minden óvszer nélkül. Amikor már pihegtek, Kutcher óriási bókkal fejezte be az együttlétüket. Azt mondta: az élete 90 százalékában színész, de ezen az éjszakán őszintén saját magát tudta adni - számol be az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára