Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Március 01. 02:28, péntek | Helyi
Forrás: Forrás: Benjamin Fulford http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/tankokat-kuldtek-p

A pápa Bush Vallomása után mondott le!

A pápa Bush Vallomása után mondott le!

Elkezdődött a kínai újév, és az új rezsim hamarosan komolyan megkezdi munkáját. A fehér kígyó jelképezi a Fehér Sárkány társaságot, mely az életerőt képviseli, teljesen legyőzi a halál és pusztítás fekete sátáni kígyóját. A

Benjamin Fullford írása

A sátánizmus legyőzése Kínában is nagy feszültségekhez vezetett. A Shanghai frakció és a kommunista párt ifjúsági szövetsége frakciója közti súlyos hatalmi harc előzte meg a jelenlegi kormány kiválasztását, mely annyira komoly volt, hogy egy ponton tankokat küldött Peking felé a Shanghai frakció, egy kínai kormányügynök állítása szerint.

Az eredmény az, hogy most sokan úgy érzik, hogy kisebb háború lesz Japánnal, mely azt a célt szolgálja, hogy helyreállítsa az egységet, közölte a forrás. A háború felé tolódást a Sabbateai maffia erőteljesen szorgalmazza a vállalati propaganda hálózatok révén Hong Kongban és Tokióban. Azonban megfontolt japán és kínai magasrangú vezetők kompromisszumos megoldáson dolgoznak, mely az okinawai szigetvilág függetlenségéhez vezethet, egy ázsiai titkos társaság információja szerint

Ugyanezek az emberek nyomást gyakorolnak Dél-Korea, Tajvan, Észak-Korea és Kína kormányaira, hogy lássák el embereikkel az új regionális szervezetet.

Az USA-ban is súlyos hatalmi harc folyik a soron következő letartóztatások majd kiadatások miatt, amikor számos CIA és Pentagon vezető és alkalmazott lesz eltávolítva, közölte egy CIA hírforrás.

A brit monarchiában is magas szinten folyik a küzdelem, a gnosztikus illuminátusok ragaszkodnak ahhoz, hogy Harry herceg legyen a következő király, mely a "sátáni római vérvonaltól" való függetlenné válást tenné lehetővé 1966 óta először. A CIA forrás azt is mondja, hogy a királynő le fog mondani a trónjáról. Egy MI5 ügynök szerint viszont ez nonszensz, a királynő nem tervezi, hogy lemond, és a trón örököse őfelsége Károly herceg. Egyértelmű, hogy komoly feszültség várható Angliában a következő hetekben a két frakció között.

A helyzet megsimétlődik a republikánusokkal Amerikában a régi Obama rezsim ellenzői miatt, állítja a CIA forrás. Titkos Obama támogatók FBI-hoz köthető letartóztatása történt. A letartóztatott emberek telefonjait elkobozták, és a kapcsolataikat ezáltal felderítették. A letartóztatott embereknek bár voltak nagyhatalmú kapcsolataik, egyéjszakás őrizet után elengedték, és a hálózat mindegyik tagjának új telefont adtak. A gnosztikus illuminátusok azt állítják, hogy Obama egy kötéllel a nyakában fogja elhagyni a Fehér Házat. Világos, hogy még sok belső harc várható az USA-ban, mielőtt elül a por és tisztázódik, ki a győztes.

A Bush család magánlevelezésének és címlistájának feltörése széles nyilvánosságot kapott, ez látható jele annak, hogy a hadiipari hatalmi komplexum feletti uralmukat már elvesztették. A pápa lemondott, mert jócskán benne volt a keze a 911 (Világkereskedelmi központ lerombolása) és 311 (2011-es Japán szökőár) kitervelésében, valamint a közel-keleti háborúkban is, mint ahogy a fiatal George Bush és Tony Blair úgyszintén, a P2 páholy forrása szerint.

A Rockefellerek most egy Fidzsi közeli szigeten bujkálnak, a Bush család elleni támadásaikat onnan intézve, állítja egy Rockefeller forrás.

A Rockefellerek forrása közölte, hogy a Japán elleni 2011. 03. 11-i szökőár (nukleáris vízalatti robbantás) valójában a Japán "Rockefeller sziget" ellen irányult az európai Cabal részéről. Állításuk szerint ők előre figyelmeztettek a támadásra. Egy Rothschild forrás korábban közölte, hogy a szökőár támadás célja az volt, hogy erőszakkal telepítsenek át 40 millió embert Tokyo széles régióiból Koreába. Egy új Rothschildék által kontrollált pénzügyi központot ezután kellett volna létrehozni Pusan-ban, Dél-Koreában. Ám mielőtt az áldozat szerepében akarták volna magukat feltüntetni, elmondhatták volna, hogy miért nem szóltak előre a várható támadásról és az azt követő evakuálásról.

Eléggé világos, ahogy a kínai horoszkóp is mutatja, hogy ez az év a kígyók harca lesz.

Ha ez a helyzet, akkor vizsgáljuk meg a Fehér Sárkány legendát. A Fehér Sárkány fehér kígyóként indult a legenda szerint. Egy hatalmas szörnyeteg Fehér Sárkánnyá nőtt, míg meg nem szelidítette Benten istennő, és vált védelmezőjévé a gyengéknek és ártatlanoknak. Idén a Fehér Sárkány kiűzi a sátánista fekete kígyót, és megtisztítja tőle a nyugati katonai hatalmi komplexumot, ezután a nyugat egységes és jóindulatú segítője lesz ennek a bolygónak.

Még egy konkrét megjegyzés, a Brit nemzetközösség képviselői (2,5 milliárd ember) és a Katolikus egyház (1,5 milliárd ember) megállapodtak abban, hogy együttműködnek az ázsiai titkos társaságokkal (3 milliárd ember), hogy együtt indítsanak kampányt a szegénység és a környezetrombolás megszüntetésére, és a világbéke megteremtésére. E célok eléréséhez a kínai császári arany és kincstár nyújt támogatást.

A nemzetközösség és a katolikusok megközelítését azonban óvatosan kell kezelni, mert a CIA ismételten úgy véli, hogy Wu kínai császárnő ellenőrzi a világ arankészleteinek 85%-át, mivel ő az örököse a Qing dinasztiának. Ez más források szerint nem igaz, akik azt mondják, hogy a cabalnak egy nagy átverése az a rengeteg aranyrúd, melyeket a világ központi bankjaiban helyeztek el, és amelyek nem mások, csupán arannyal bevont volfrám rudak.

Mindenesetre van egy legitim férfi Qing örökös, aki az utolsó császár, Puyi unokája.

Egy MI5 forrás erről a következőket mondta: "Meglátásom szerint, egy világbanki valuta létrehozásával lehetne ellenőrizni az összes aranyat, nem csak a BIS aranyat, hanem az ázsiai aranyat is. Az ázsiai aranynak a Cabal bank részévé kellene válnia. E célból Cabal ügynökségek dolgoznak, ahogy Maliban is, hogy megszerezzék a teljes ellenőrzést. Angliában ezt Sir John Scarlett koordinálja, aki Sir Jeremy Heywood miniszterelnöki hivatala révén dolgozik. Terveik meghiúsultak a londoni olimpián, és nem tudták felrobbantani London városát. Ez hozta vissza az EU Szövetségi Bank terveit, és próbálja pótolni a veszteségeket. Megnyerhetetlen háborúkat índítanak (Afrikában, Dél-Atlanti-óceánon és Közel-Keleten), miközben csökkentik a védelmi kiadásokat, ami Anglia gyengítését célozzák.

Hasonló okok miatt állnak az összes folyamatban lévő kísérlet mögött, hogy háborút indítsanak Ázsia és Japán között.

Mindenesetre a Vatikán, a brit monarchia és a Rockefeller család mind kapcsolatban állnak a Fehér Sárkány társasággal, hogy együtt győzzék meg a kínaiakat, hogy adják át az aranyat. A világ aranya a világon élő embereké. A Fehér Sárkány társaság csakis a világbékében érdekelt, és annak a kampánynak az elindításában, mely véget fog vetni a szegénységnek, és a környezet pusztításának.

Forrás: Benjamin Fulford

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/tankokat-kuldtek-peking-fele-papa.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek