Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Január 10. 07:48, kedd | Belföld
Forrás: mti

A hideg miatt nem kapcsolják ki a tartózók villanyát és gázát

A hideg miatt nem kapcsolják ki a tartózók villanyát és gázát

A rendkívüli hidegre tekintettel az E.ON energiaszolgáltató január 16-ig szünetelteti lakossági ügyfeleinél a számlatartozás miatti kikapcsolásokat - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése azokra a lakossági ügyfelekre érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel állnak szerződéses viszonyban - hangsúlyozták. Hozzátették: az önkéntes vállalás a más energiakereskedővel szerződött, illetve a nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a cég az év végi ünnepi időszakban évek óta szünetelteti a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat, segítve ezzel a tartós számlafizetési gonddal küzdő családokat. Ezt az időszakot most a szélsőséges időjárási viszonyok miatt hosszabbította meg a szolgáltató - áll a közleményben.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. több mint 2,18 millió ügyfél számára biztosít áramot, és 580,5 ezer ügyfél számára szolgáltat gázt Magyarországon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.